• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2021

21:18

BIRMANČEVIĆ POSTIGAO PRVI GOL U LIGI ŠAMPIONA! Srbin poslao MALME u treće kolo kvalifikacija! Ispao i ZVEZDIN prošlogodišnji "DŽELAT"!

Fudbal

BIRMANČEVIĆ POSTIGAO PRVI GOL U LIGI ŠAMPIONA! Srbin poslao MALME u treće kolo kvalifikacija! Ispao i ZVEZDIN prošlogodišnji "DŽELAT"!

Podeli vest

Fudbaleri Malmea, Legije, Dinama i Ferencvaroša plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona

Švedski šampion Malme pošteno se namučio u komšiluku pošto je "kestenje iz vatre" protiv Helsinkija morao da vadi srpski internacionalac Veljko Birmančević - 2:2 (1:1)! 

Bivši ofanzivac Čukaričkog ušao je na teren u 72. minutu, a posle samo 200 sekundi zatresao je mrežu HJK-a i Malmeu doneo prednost koju finski tim nije mogao da nadoknadi. 

Foto: Starsportphoto

Prošlogodišnji dželat Crvene zvezde - Omonija - poražena je i u drugom meču protiv zagrebačkog Dinama pošto je na "Neo GSP stadionu" u Nikoziji hrvatski tim slavio sa 1:0.

Jedini gol na meču postigao je rezevrista Menalo u 79. minutu susreta. Prvi meč Modri su dobili sa 2:0 na svom terenu. 

Foto: reuters

Predstavnik Mađarske Ferencvaroš upisao je i drugu pobedu protiv Žalgirisa. Nakon 2:0 na "Puškaš Areni", Mađari su slavili sa 3:1 u Viljnusu i tako overili plasman u naredni krug takmičenja. 

Strelci za Ferencvaroš bili su Mae i Mak, dok je Diao postigao počasni gol za litvanskog prvaka. 

Legija je minimalnim rezultatom uspela da savlada Floru sa 1:0 i tako opravda ulogu favorita i plasira se u treće kolo. Jedini gol na meču postigao je Gimaraeš posle asistencije Juranovića u 67. minutu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija