• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

09.08.2021

23:28

MUŠKI I HRABRO U AUSTRIJI! Defanzivac Vojvodine veruje u PROLAZ

Starsportphoto

Fudbal

MUŠKI I HRABRO U AUSTRIJI! Defanzivac Vojvodine veruje u PROLAZ

Podeli vest

Fudbaler Vojvodine Igor Jeličić rekao je danas da će njegova ekipa nema čega da se plaši i da će u revanšu protiv LASK-a pokušati da odigra "muški i hrabro"

- U Austriju idemo da odigramo muški i hrabro, nemamo čega da se plašimo. Uz malo sreće i božju volju, verujemo da možemo do rezultata koji će nas odvesti dalje - rekao je Jeličić za klupski sajt.

Fudbaleri Vojvodine izgubili su prošle nedelje u Novom Sadu od LASK-a sa 0:1, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Revanš je na programu u četvrtak od 21 čas u Klagenfurtu.

- Nedostajalo nam je malo sreće da izvučemo bolji rezultat pred svojim navijačina. Da je onaj Čovićev šut od stative ušao u gol i da smo mi poveli 1:0, situacija bi se potpuno drugačije odvijala i bili bismo u boljoj poziciji pred revanš - rekao je Jeličić.

Jeličić je u pobedi nad Voždovcem (2:0) upisao i zvanični debi za prvi tim Vojvodine u kojoj je i ponikao. Odigrao je poslednjih pola sata igre, pošto je kraj desne aut linije zamenio Luku Cucina.

On je naveo da je ta pobeda bila neophodna i veoma važna pred nastavak sezone.

- Posle dve jače utakmice na startu prvenstva i tri u Evropi, osetili smo zamor materijala, ali smo pokazali kako treba da igramo na svom terenu. Zadovoljni smo pobedom, ali i time što smo uspeli da sačuvamo svoju mrežu. Nadamo se da ćemo upisati još veliki broj takvih pobeda ove sezone - rekao je Jeličić.

Ovaj 21-godišnji štoper ovog leta se vratio u Vojvodinu sa pozajmice u Kabelu. Kako je rekao, tih godinu dana mu je pomoglo da oseti šta znači igrati na seniorskom nivou.

- Povratak u Vojvodinu za mene je povratak kući, tu se najbolje osećam. Na meni je da sada naporno radim i da se dokažem i spreman sam da igram sve što od mene traži stručni štab - rekao je Jeličić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima
Nevolja ne bira

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima

Na delu teritorije gradova Čačak i Kraljevo ponovo je proglašena opasnost od zarazne bolesti afričke kuge svinja. Kritična situacija je u selima Tavnik u Kraljevu i Bresnica u Čačku. Ova odluka o proglašenju zaraženog područja, doneta je na osnovu rešenja, koje je donelo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za veterinu.

27.04.2024

09:15