• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2021

14:29

NOVA SEČA TRENERA U SUPERLIGI! Čukarički ostao bez šefa struke!

Starsportphoto©

Fudbal

NOVA SEČA TRENERA U SUPERLIGI! Čukarički ostao bez šefa struke!

Podeli vest

Katastrofalno je počela nova sezona za Proleter koji nakon tri uvodna kola nije osetio slast pobede, pa je cenu "mršavog" starta platio je trener Branko Žugić koji je podneo ostavku! Nakon Proletera i Čukarički se razišao sa trenerom Dušanom Đorđevićem

Iako je čukarički završio na trećoj poziciji u superligaškoj trci i korektno startovao novu takmičarsku godinu, Dušan Đorđević se posle niza rezultata ispod očekivanja rastao sa Čukaričkim.

Foto: Starsportphoto©

 

Porazi od Kolubare u Lazarevcu (1:3) i od Hamarbija (1:5) u Švedskoj, uz remi protiv niškog Radničkog (0:0), doveli su do toga da Đorđević bude bivši šef struke Brđana!

- U razgovoru sa rukovodstvom kluba rešio sam da podnesem ostavku, ne bi li se ekipa prodrmala. Nema velikih neuspeha iza nas, osim dva vezana poraza od Kolubare i Hamarbija. Posebno je ta utakmica u Švedskoj bila žestoka za nas i naše navike. Opet, ne sme da se dozvoli da ekipa uđe u letargiju, u eventualnu seriju negativnih rezultata, zbog toga sam se odlučio za ovaj pote-, kazao je Dušan Đorđević!

Foto: Starsportphoto

 

Čuka je posle eliminacije Sumgaita ostavila i vrlo dobar utisak u Beogradu protiv Hamarbija (3:1), ali je samo osam dana kasnije deklasirana! Stavio je tačku Đorđević.

- Prelepe dve godine sam proveo u Čukaričkom, od toga skoro godinu kao glavni trener. Taj period je obeležen baš lepim rezultatima. Od prvog dana rada imao sam fenomenalan odnos sa ekipom, sjajnu saradnju sa igračima, sve je bilo na vrhunskom nivou. Na kraju je to oplemenjeno izlaskom u Evropu, ali ostaje žal za utakmicom u Stokholmu. Kad se osvrnem, nemam za čim da žalim, nemam čega da se stidim. Ponosan sam na sve što smo uspeli da uradimo u klubu koji ima ogromne ambicije. Naravno, veliku zahvalnost dugujem rukovodstvu kluba, koje mi je ukazalo šansu i poverenje, svestan sam da bi svaki trener u Srbiji voleo da bude u Čukaričkom. Hvala im što su mi dali šansu u momentu kad sam bio relativno nepoznat široj fudbalskoj javnosti - rekao je Đorđević i poželeo klubu i igrčima uspeh u nastavku sezone.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija