• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2021

09:57

Dodaj nekad loptu! Jović NAPAO saigrača iz reprezentacije /VIDEO/

Starsportphoto

Fudbal

Dodaj nekad loptu! Jović NAPAO saigrača iz reprezentacije /VIDEO/

Podeli vest

Reprezentacija Srbije je u kontrolnoj utakmici u Debrecinu sa 4:0 savladala Katar, a posle meča je Luka Jović kroz šalu zamerio Filipu Đuričići na sebičnosti

Drugi gol na utakmici je Jović postigao u 18. minutu, a smatra da bi možda postigao još neki da ga je fudbaler Sasuola uposlio u nekoliko navrata.

Fićo, odigraj nekad loptu, možda bih još koji dao. Fići smo dali pun džak lopti, da ih ponese kući. Nadamo se da će protiv Luksembuga pokušati neku i da odigra - kazao je Luka uz smeh.

Potom se osvrnuo na pobedu Portugala protiv Irske, uz priznanje da ga je Kristijano Ronaldo iznervirao sa dva gola za preokret u završnici.

Pratili smo, ali sve je do nas. Ako pobedmo sve do kraja, direktan putnik na SP će se odlučivati u Portugalu. Neće biti boljeg načina da pokažemo da zaslužujemo da idemo direktno na Mundijal, nego da pobedimo favorita u Lisabonu - dodao je Jović.

Napadač Reala je rekao i da mu je drago što "orlovi" često igraju sa dva napadača, pošto mu to mnogo više odgovara.

U nastavku možete pogledati i izjavu Filipa Đuričića nakon meča u Debrecinu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slavko

pre 2 godine

Ti ne bi ni trebao da budeš u reprezentaciji a kamoli da ti neko dodaje loptu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija