• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.09.2021

20:56

IRCIMA NIJE DOBRO PRED DOLAZAK SRBIJE! Jedva izbegli poraz protiv Azerbejdžana!

Tanjug/AP

Fudbal

IRCIMA NIJE DOBRO PRED DOLAZAK SRBIJE! Jedva izbegli poraz protiv Azerbejdžana!

Podeli vest

Srbija je u okviru grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo pobedila Luksembrug sa 4:1, dok je Azerbejdžan u Dablinu odigrao 1:1 sa Irskom

Irci u narednom kolu dočekuju Srbiju sigurno u očajnom raspoloženju. Porwd toga štu su odigreali 1:1, mada su ,mnogi očekivali trijumf, orlovi su u Beogradu deklasirali Luksemburg i poslali im opasnu poruku. 

Azerbejdžan je poveo na "Aviva areni" u Irskoj golom Mahmudova u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena. Fudbaler Nefčija "opalio" je po loptu sa oko 25 metara i savladao golmana Bazunua. Bio je to hladan tuš za sve u Dablinu.

Foto: Tanjug/AP

 

Ali, borili su se Irci do kraj i to im se isplatilo. Na kraju su uspeli da se dokopaju prvih bodova u ovim kvalifikacijama, baš kao i njihovi rivali.

Strelac tog pogotka bio je Šejn Dafi u 87. minutu.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore


U ostalim mečevima u istom terminu Norveška je u grupi G lako pregrmela gostovanje u Letoniji pobedom rezultatom 2:0 (1:0).

Erling Haland je u 20. minutu doneo prednost Skandinavcima iz penala, da bi u 66. Mohamed Eljunusi postavio konačan rezultat.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

U okviru grupe H Rusija je na Kipru ostvarila takođe trijumf rezultatom 2:0 (1:0). Strelci za "zbornaju" bili su Erokin u 6. i Žemaletdinov u 55. minutu.

Slovenija se namučila protiv Malte u Ljubljani, ali je ipak odnela tri boda – 1:0 (1:0). Jedini gol na meču postigao je Sandi Lovrić u 45. minutu iz jedanaesterca.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)
Live TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)

Puna dva dana priča se o Savetu bezbednosti u UN. U Specijalnoj emisiji Informera o temi Rezolucije u Srebrenici govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i predsednik poslaničke grupe PUPS-a Stefan Krkobabić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog Andreja Lović iz Nemačke i novnar Igor Damjanović iz Donjecka, kao i Vojkan Milošević, direktor Centra za antiterorizma i Olga Ravasi, gopolitički strateg.

25.05.2024

20:02

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija