• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2021

17:55

HAOS U BiH ne staje! PREDSEDNIK saveza sada najavio TUŽBU protiv golmana! Dobro zna šta je radio U PROŠLOSTI!

reuters

Fudbal

HAOS U BiH ne staje! PREDSEDNIK saveza sada najavio TUŽBU protiv golmana! Dobro zna šta je radio U PROŠLOSTI!

Podeli vest

Bivši golman reprezentacije Bosne i Hercegovine Asmir Begović žestoko je udario po tamošnjem Savezu

Nakon što je bivši golman reprezentacije BiH Asmir Begović optužio čelnike Fudbalskog saveza BiH i nazvao ih kriminalcima, u toku meča protiv Kuvajta na kome je bio mali odziv publike, stigao je odgovor ni manje ni više od predsednika Saveza!

Vico Zeljković je reagovao na izjavu čuvara mreže Evertona i nazvao ga čovekom bez karaktera, ali i najavio tužbu protiv njega.

- Zbog tih izjava ću podići tužbu protiv njega. Moraće na sudu da dokaže svoje izjave, a on dobro zna šta je radio u prošlosti i zbog čega ga nema u reprezentaciji. Iskreno mi je žalosno što na ovakav način proziva, a posebno što je usta uzeo bivše saigrače koji su mnogo dali za ovu reprezentaciju - rekao je Zeljković za "Klix", aludirajući da je u Begović u isti koš stavio i Zvjezdana Misimovića.

BiH se nalazi na četvrtom mestu od pet selekcija u svojoj kvalifikacionoj grupi za Mundijal u Kataru.

Iz pet utakmica ima samo dva boda, među kojima je jedan ostvaren protiv prvaka sveta u Francuskoj. Malo je verovatno da  će "zmajevi" videti Katar...

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija