• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2021

18:18

DRES LIVERPULA ZAMENIO RADOM U FABRICI! Trebao je da bude NOVO ČUDO, ali...

reuters

Fudbal

DRES LIVERPULA ZAMENIO RADOM U FABRICI! Trebao je da bude NOVO ČUDO, ali...

Podeli vest

Bivši as Liverpula Samed Ješil ostavio je fudbal i zaposlio se u fabrici

Život piše romane, a svedocismo poslednjih godina totalnog sunovrata velikog broja nekada talentovanih fudbalera. Ipak, malo ko je za svega devet godina uspeo toliko da propadne, a dres Liverpula zameni radom u lokalnoj fabrici. 

Nemački fudbaler Samed Ješil je sa svega 18 godina stigao na Enfild kao velika želja tadašnjeg trenera Brendana Rodžersa. Redsi su za Nemca platili 1.400.000 evra i ukrali ga ispred nosa Bajern Minhenu kao najvećeg talenta Bundeslige u tom momentu. 

Na Enfildu mu se nije dalo, a danas fudbal igra rekreativno za nemačkog petoligaša, dok se prehranjuje radom u jednoj fabrici nadomak Dizeldorfa koja se bavi proizvodnjom filtera za vazduh. 

Ješil je tokom karijere 34 puta branio boje reprezentacije Nemačke, a postigao je i 31 gol! Očekivalo se da će biti svetsko čudo, ali su se njegove ambicije uskoro raspale. 

igurno su veliku ulogu imale i dve teške povrede ukrštenih ligamenata koje je doživeo u roku od dve godine. Karijeru je pokušao da oživi u Lucernu, potom i Panatinaikosu, a onda je počeo totalni sunovrat u nižim ligama Nemačke. 

Iz Grčke se preselio u Uerdinger, potom Homburg koji mu je bio i poslednji profesionalni klub nakon čega je rešio da okači kopačke o klin, barem za sada. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija