• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2021

12:04

FUDBALER NASILNIK! Jednu devojku TUKAO, a druga se UBILA!

Starsportphoto

Fudbal

FUDBALER NASILNIK! Jednu devojku TUKAO, a druga se UBILA!

Podeli vest

Nemački fudbaler Džerom Boateng (33) proglašen je danas krivim zbog napada na bivšu devojku i sud mu je naložio da mora da plati kaznu u iznosu od 1,8 miliona evra

On je negirao da je povredio majku njegovih ćerki bliznakinja, tokom svađe na odmoru 2018. godine, preneo je Bi-Bi-Si. Međutim, bivša devojka Šerin rekla je pred sudom u Minhenu da ju je bivši defanzivac Bajerna udario tako jako da je izgubila dah na trenutak.

Prema nemačkom zakonu o nasilju u porodici, mogao bi da dobije do pet godina zatvora.

Uoči suđenja, tužilaštvo mu je stavilo na teret namerno nanošenje telesnih povreda, uz napomenu da je bacio lampu i mali ventilator na bivšu devojku tokom letovanja na Karibima u julu 2018. godine.

Tokom svedočenja devojka je rekla da ju je Boateng udario, povukao za kosu, ujeo za glavu i uvredio je tokom svađe. Međutim, on je opisao drugačiju verziju događaja. Boateng je priznao tokom svedočenja da su tenzije eskalirale tokom partije karata i da su se njih dvoje posvađali.

Foto: Tanjug/AP

On tvrdi da je devojka postala agresivna i da ga je vređala, udarala i povredila mu usnu. Kada je pokušao da je udalji od sebe, pala je, a onda je uzeo jastuk i bacio ga ka stolu, nakon čega je lampa pala na pod, tvrdi nemački fudbaler.

Saslušanje je trebalo da se održi u decembru, ali je odloženo jer svedok nije mogao da se pojavi. Boateng je osvojio 22 trofeja u Bajernu, uključujući dva puta Ligu šampiona i devet puta Bundesligu, a onda je letos prešao u francuski Lion, nakon što mu je istekao ugovor u Minhenu.

Druga bivša devojka Boatenga, manekenka iz Poljske Kasija Lenhart, ubila se u 26. godini, u stanu u Berlinu 9. februara, navodi Bi-Bi-Si.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija