• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2021

19:57

MESI JE IPAK BIO POVREĐEN! Poketino je dobro procenio!

tanjug/ap

Fudbal

MESI JE IPAK BIO POVREĐEN! Poketino je dobro procenio!

Podeli vest

Fudbaler PSŽ- a, Lionel Mesi naljutio se na trenera Maurisija Poketina jer ga je izveo u 75. minutu derbi meča protiv Olimpik Liona

Velika prašina digla se u fudbalskom svetu kada je Poketino rešio da zameni Lionela Mesija, koji nije mogao da sakrije iznenađenje ali i nezadovoljstvo zbog ovog poteza!

Foto: tanjug/ap

 

Ipak, Poketino je objasnio nakon meča da je izveo Mesija zbog straha od povrede pred važne utakmice i izgleda da je šef stručnog štaba Pari Sen Žermena bio u pravu.

Mesi je dan posle utakmice stigao u trening centar Parižana povređen. Grancuski "Ekip" prenosi da je Mesi u ponedeljak stigao u trening centar povređen i da je povredio koleno.

Foto: tanjug/ap

 
On je umesto na terenu, sve vreme proveo je u sobi za oporavak.

Podsetimo, Poketino je nakon meča poručio:

Svi znaju da imamo mnogo sjajnih igrača i da imamo 35 fudbalera. Imamo mnogo izbora na dan meča i tokom utakmice. Nekad su odluke pozitivne ili ne, ali zbog toga su treneri tu pored terena, da odlučuju. Mogu da zadovoljim ljude ili ne. Pitao sam ga kako je i rekao je da je u redu, nema problema - rekao je Maurisio Poketino


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija