• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2021

23:06

PRVI GOL MESIJA ZA PSŽ - MAJSTORIJA! Sa tribina ga gledao Piksi /VIDEO/FOTO/

Reuters

Fudbal

PRVI GOL MESIJA ZA PSŽ - MAJSTORIJA! Sa tribina ga gledao Piksi /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Lionel Mesi konačno je postigao prvi gol u dresu Pari Sen Žermena

"Sveci" su u drugom kolu Lige šampiona sa 2:0 savladali Mančester siti, a konačan rezultat je postavio upravo Argentinac u 74. minutu utakmice.

Mesi je povukao kontru PSŽ-a, zatim odigrao kratak dupli pas sa Mbapeom i potom sa ivice kaznenog prostora pogodio same rašlje Edersonovog gola.

Prethodno je već u osmom minutu Idrisa Gej načeo mrežu "građana".

Posle ove utakmice, na tabeli grupe A vodi Pari Sen Žermen sa četiri boda, koliko ima i Klub Briž, ali Belgijanci imaju slabiju gol-razliku. Tri boda je osvojio Mančester siti, dok je Lajpcig zakucan za dno tabele sa dva poraza.

Inače, utakmicu na "Parku prinčeva" je pratio i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi koji je očigledno bio taličan Mesiju.

 

Istina, Piksi nije imao koga da gleda na ovoj utakmici, ali prilika da se ovakav derbi vidi uživo se ne propušta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija