• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta

29.09.2021

22:01 >> 20:59

BRUTALNI RONALDO DONEO U 90+5 MINUTU POBEDU JUNAJTEDU! Očajna Barsa deklasirana, Juve na krilima Kijeze SRUŠIO Čelsi! /VIDEO/

Tanjug

Fudbal

BRUTALNI RONALDO DONEO U 90+5 MINUTU POBEDU JUNAJTEDU! Očajna Barsa deklasirana, Juve na krilima Kijeze SRUŠIO Čelsi! /VIDEO/

Podeli vest

U drugom kolu Lige šampiona Zenit je sa 4:0 nadigrao Malme, dok je Atalanta sa 1:0 savladala Jang Bojs! Ostalih šest mečeva koji su kasnije počeli, doneli su spektakl Bajern je savladao Dinamo Kijev 5:0 (2:0), Benfika je ponizila Barselonu sa 3:0 (1:0), Juventus je u derbiju kola pobedio Čelsi 1:0 (0:0), dok je Mančester Junajted posle preokreta dobio Viljareal 2:1 (0:0)! Salcburg je savldao Lil 2:1 (1:0), a plen su podelili Volfsburg i Sevilja 1:1 (0:0)

U okviru grupe F snage su od 18:45 odmerili Atalanta i Jang Bojs, dok su se u grupi H sastali Zenit i Malme.

Fudbaleri Malmea poraženi su u Sankt Peterburgu od Zenita rezultatom 4:0, dok je Atalanta u Bergamu savladala Jang Bojs 1:0.

Foto: Tanjug

 

Zenit je bolje otvorio duel i već u devetom minutu poveo preko Klaudinja! Onda Kuzjaev postigao gol glavom na centaršut Rakitskog u 49, a u 53. gosti ostali sa desetoricom. Crveni karton je zaradio Anel Amelhodžić, zato što je igrao rukom kao poslednji igrač u odbrani. Aleks Sutormin i Vendel su se do kraja takođe upisali u strelce, pa je Zenit upisao prvi trijumf u elitnom takmičenju. 

Atalanta se namučila sa Jang Bojsom, ali je na kraju slavila minimalnim rezultatom 1:0, u meču grupe F. Duvan Sapata se na desnoj strani izborio za loptu, poslao je u peterac, gde se Pesina dobro snašao i postigao gol u 68 minutu!

A onda... sjajno veče za ljubitelje fudbala!

Juventus je porazio Čelsi sa 1:0! Kijeza je bio sjajan i već posle 10 sekundi igre u drugom poluvremenu je doneo pobedu svom timu! Akciju sa centra pokrenuo je Leonardo Bonući, potom je Federiko Bernardeski proigrao Kijezu, a on levom nogom zakucao loptu u mrežu...Juventus je prvi u grupi sa svih šest bodova, Čelsi i Zenit imaju po tri, a Malme je bez bodova. U trećem kolu Juventus će u Sankt Peterburgu 20. oktobra igrati protiv Zenita, a Čelsi će na Stamford Bridžu dočekati Malme.

Foto: Tanjug

 

Bajern je rutinski savladao Dinamo Kijev (5:0) i tako očuvao prvo mesto u Grupi E. Bavarci su poveli u ranoj fazi utakmice sa dva pogotka Roberta Levandovskog! On je sa bele tačke u 12. minutu bio precizan, da bi u 27. minutu nakon kontre i odlične asistencije Tomasa Milera duplirao vođstvo!! Stigao do 119. pogotka na poslednjih 100 utakmica i do 41. gola u 2021! U drugom poluvremenu su pogađali Serž Gnabri, Liroj Sane i Maksim Čupo-Moting!

Foto: Tanjug

 

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su večeras na svom terenu ekipu Viljareala sa 2:1, u utakmici drugog kola Grupe F Lige šampiona. Viljareal je poveo u 53. minutu golom Paka Alkasera, izjednačio je Aleks Teles u 60, a pobedu Junajtedu doneo je Kristijano Ronaldo u 95. minutu. Španski tim je bio bolji rival u prvom poluvremenu, ali je domaći tim u igri održao golman David de Hea koji je u nekoliko navrata sjajno sačuvao svoju mrežu.Po dve dobre prilike za Viljareal u prvom poluvremenu nisu iskoristili Anro Gruneveld i Pako Alkaser, da bi u finišu tog dela igre šansu da dovede Viljarel u vodjstvo propustio i Eremi Pino. Viljareal je, ipak, stigao do prednosti na Old Trafordu u 53. minutu. Gruneveld je poslao loptu u šesnaesterac, a dočekao ju je Alkaser koji je pogodio za 1:0.Samo sedam minuta kasnije Junajted je izjednačio Aleksa Telesa koji je "pokupio" centaršut Bruna Fernandeša i iz voleja pogodio sa ivice šesnaesterca pogodio za 1:1.Junajted je nakon toga zaigrao bolje i uspeo je da stigne do pobede golom Ronalda u 95. minutu, na asistenciju Džesija Lingarda.

Foto: Tanjug

 


Barselona je sve gora! Doživela je pomračenje u Portugaliji gde je poražena od Benfike sa 3:0!  Sjajan meč odigrao je prvotimac Benfike Darvin Njunjez, koji je postigao dva gola. Prvi je dao u trećem minutu, a domaći su prednost duplirali u 69, preko Rafe Silve, da bi Njunjez deset minuta kasnije sa bele tačke stavio tačku na ovaj meč.

Foto: Tanjug

 

Fudbaleri Salcburga pobedili su večeras na svom terenu Lil sa 2:1, u utakmici drugog kola Grupe G u Ligi šampiona. Salcburg je vodio sa 2:0 zahvaljujući dvostrukom strelcu Karimu Adejemiju, koji je oba pogotka postigao iz jedanaesteraca, u 31. i 53. minutu.Konačan rezultat postavio je Burak Jilmaz u 62. minutu iz slobodnog udarca.

U drugoj utakmici u toj grupi Volfsburg i Sevilja odigrali su u Nemačkoj nerešeno 1:1.Volfsburg je poveo u 49. minutu golom Renata Štefena, a Sevilja je izjednačila u 86. minutu golom Ivana Rakitića iz jedanaesterca, koji je dosudjen posle prekršaja Žozue Gilavoljiija. Posle tog prekršaja on je dobio drugi žuti karton, pa je Volfsburg utakmicu završio sa desetoricom.Salcburg je prvi na tabeli sa četiri boda, Sevilja i Volfsburg imaju po dva, a Lil na poslednjem mestu na tabeli ima jedan bod. U trećem kolu Salcburg će 20. oktobra dočekati Volfsburg, a Lil će igrati na svom terenu protiv Sevilje.

 

LIGA ŠAMPIONA

2. kolo

Sreda

TOK MEČEVA:

Drugo poluvreme:

KRAJ! 

Salcburg je pobedio Lil 2:1, a Volfsburg je igrao nerešeno sa Seviljom 1:1!

90+5 - GOOOOOL! Jedan je Kristijano Ronaldo! DOneo je pobedu svom timu! Kakav igrač! Kakva klasa! Pobedio je posle preokreta Junajted sa 2:1 Viljareal! 

Kraj u Minhenu! Slavio je šampion Nemačke Bajern sa 5:0 protiv Dinama iz Kijeva! Kraj je i u ItalijI! Juventus je savladao Čelsi 1:0 golom Kijeze u 46. minuta! Završeno je i u Portugalu! 3:0 je savladala Benfika Barselonu!

86. minut - GOOL! Ivan Rakitić je poravnao u Nemačko! Volfsburg - Sevilja na 1:1!

79. minut - POTOP BARSELONE! Vodi 3:0 Benfika i ponovo je strelac Nunjez, ali sada iz penala!

Foto: Tanjug

 

 

74. minut - Već je 4:0 za Bajern protiv Dinama iz Kijeva! Redom su pogađali Levandovski u 12. i 27, Gnabri u 68. i Sane u 74! 

69. minut -GOOOL! BARSI NEMA POMOĆI! Sve dublje tone Kumanov tim! Duplirao je prednost Benfike Silva u 63. minutu! 2:0 za portugalski tim!

62. minut - GOOOL! Jilmaz je bio precizan za Lil smanjio vođstvo RB Salcburga! Saada je 2:1

60. minut - GOOOOL! Vratio se Junajted brzo! Teles je strelac za Mančester i donosi poravnanje! 1:1!

Foto: Tanjug

 

53. minut - GOOOOL! Alkaser je doveo u vođstvo Viljareal protiv Junajteda! 0:1 u Engleskoj! Poveo je i Salcburg protiv Lila sa 2:0! 

49. minut - GOOOL! Na meču Volfsburga i Sevilje, Nemački klub je poveo golom Stefena! 1:0! 

Foto: Tanjug

 

 

 

  

 

 

Kristijano Ronaldo je oborio rekrod u Ligi šampiona kao igrač sa najvećim brojem nastupa u ovom elitnom takmičenju!

46. minut - GOOOOOL! Juventus posle 10 sekundi u drugom delu vodi protiv Čelsija golom Kijeze! 

Kraj prvog poluvremena! Bajern vodi preko Levandovskog protiv Dinama iz Kijeva 2:0. RB Salcburg protiv Lila 1:0, kao i Benfika protiv Barselone! 

 

 

 

Foto: Tanjug

 

31. minut - GOOOL! Poveo je RB Salcburg protiv Lila u 31. minutu sa bele tačke! Strelac je Karim Adejemi!

Foto: Tanjug

 

27. minut - GOOOOL! Kakav je igrač Robert Levandovski! Sjajni Poljak postiže drugi gol u 27. minutu protiv Dinama! 2:0 za Bajern!

12. minut - GOOOL! Robert Levandovski je siguran sa bele tačke! Vodi Bajern protiv Dinama iz Kijeva 1:0!

 

3. minut - GOOOOL! Darvin Nunjez je postigao gol za Benfiku protiv Barselone! 1:0!

1. minut - Počele su sve utakmice!

20:53- Uskoro počinje preostalih šest mečeva...

90+4 - Vendel je strelac za 4:0 i to je kraj! Zenit je pobedio sa 4:0 Malme, dok je Atalanta nila bolja od Jang Bojsa 1:0!

Foto: Tanjug

 

80. GOOOOL! Vodi Zenit 3:0 Saturmin je doneo ubedljivu prednost ruskom timu! 

68. GOOOL! Snažni Sapata se izborio za loptu na desnoj strani, poslao je u peterac, odakle Pesina nije mogao da promaši. Atalanta vodi 1:0!

54. minut! Nepromišljen potez Bosanca! U 51. minutu Anel Ahmedhodžić je dobio žuti karton, a samo tri minuta kasnije je igrač Malmea pocrveneo, kada je sudija imao pomoć VAR-a! Shvatio je da ono nije prekršaj za žuti, već crveni! 

50. minut - GOOOL! Daler Kuzjajev je postigao sjajan gol glavom i duplirao prednost Zenita nad Malmeom! 

Kraj prvog poluvremena u Bergamu i Sankt Peterburgu!

 

 

44. minut - Precizan pas je primio Malkom iz Zenita i odmah pucao po golu. Međutim, nije bio dovoljno precizan i lopta je prošla nekolko centimetara pored desne stative!

 

 

28. minut -  Pas je primio Mešak Elia iz Jang Bojsa i odmah pucao po golu. Ipak, nije bio dovoljno precizan i lopta je prošla nekolko centimetara iznad prečke....

19. minut - Kristiansen je mogao da donese izjednačenje Malmeu, ali je lopta prohujala  iznad prečke!

17. minut -  VAR je poništio gol Atalante! U ofsajdu je bio asistent Rafael Toloi...Prvobitno je izgledalo da je Sandro Lauper postigao autogol!

 

 

9. minut - GOOOL! Klaudinjo je strelac za Zenit protiv Malmea! 

1. minut - Počeli su mečevi u Bergamu i Sankt Peterburgu!

18:35 - Podsetimo, u utorak je odigrano je prvih osam utakmica drugog kola grupne faze Lige šampiona, a najveće iznenađenje priredili su fudbaleri Šerifa koji su u Madridu savladali Real

 

 

18:32-  Od 21:00 sastaju se Bajern Mihhen i Dinamo Kijev, Benfika dočekuje Barselonu, Juventus će ugostiti Čelsi, Mančester Junajted će odmeriti snagu sa Viljarealom, dok će Salzbug biti domaćin Lilu! Volfsburg dočekuje špansku Sevilju! 

 

 

 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

GRUPA F

Atalanta - Jang Bojs 1:0 (0:0)

Pesina 68

Mančester Junajted - Viljareal 2:1 (0:0)

Teljes 60, Ronaldo 90+5 - Alkaser 53

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

GRUPA H

Zenit - Malme 4:0 (1:0)

Kludinjo 9, Kuzjaev 49, Sutormin 80, Vendel 90+5

Juventus - Čelsi 1:0 (0:0)

Kjeza 46

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

GRUPA E:

Bajern - Dinamo Kijev 5:0 (2:0)

Levandovski 12, 27, Gnabri 68, Sane 74, Čupo Moting 87

Benfika - Barselona 3:0 (1:0)

Nunjez 3, 79p, Silva 69

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

GRUPA G:

Salcburg - Lil 2:1 (1:0)

Adejemi 35, 53 - Jilmaz 62

Volfzburg - Sevilja 1:1 (0:0)

Štefen 48 - Rakitić 86

18.30 - Dobro došli na Informerov lajv blog utakmica drugog kola grupne faze Lige šampiona! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija