• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2021

11:33

40 GODINA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA! Kada mene kupujete, vi kupujete Ferari... /VIDEO/

ap photo

Fudbal

40 GODINA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA! Kada mene kupujete, vi kupujete Ferari... /VIDEO/

Podeli vest

Zlatan Ibrahimović danas puni 40 godina!

Jedan od najvećih fudbalskih asova, ako njega pitate najveći, igrao je u Malmu, Ajaksu, Juventusu, Interu, Barselonu, Milanu, Pari Sen Žermenu, Mančester junajtedu i LA Galaksiju.

U karijeri je osvojio 33 trofeja, postigao 565 golova što ga trenutno svrstava na treće mesto među aktivnim fudbalerima. Ispred njega samo su Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi.

Rekorder je Švedske sa 62 gola i 118 utakmica.

 

 

Čovek koji sa 40 godina igra sa više žara i energije na terenu nego neki 20-godišnjaci. Postigao je neke od najlepših golova svih vremena... A onaj gol Englezima...

- Kada mene kupujete, vi kupujete Ferari. Kada vozite Ferari, u njega stavljate najbolje gorivo, odlazite na autoput i pritisnete gas do kraja. Gvardiola je u mene stavio dizel i vozao me po selu. Trebalo je da kupi  nekog Fiata -  rekao je Zlatan jednom prilikom o odnosu s Pepom Guardiolom

 

Kao je Zlatan Ibrahimović možda je najbolje opisao Siniša Mihajlović.

- Kad smo se sreli prvi put razmenili smo uvrede do te mere da smo isključeni. Poslednji put kad smo se sreli pevali smo zajedno i veselili se. Od tog 20. aprila 2005. godine, kada sam došao u vašu svlačionicu da te tražim i prebijem (nisam te pronašao, ali mislio sam - "ovaj momak zaista ima m**a", do prethodnog festivala Sanremo kada si tražio da ti budem gost, prošlo je 16 godina.  Vremenom sam shvatio da kao čovek vrediš više nego kao šampion. I još jednom sam to shvatio kad si me zvao dok sam bio u bolnici i nisi mogao da progovoriš zbog emocija. Pamtim da si mi rekao: Sini, pozovi bilo kad i dolazim, za tebe igram besplatno. Kako bih voleo da si u mom timu... Ali ipak je bilo ispravno što si se vratio u Milano. Da tamo okončaš svoju epsku karijeru. Klasa, jedinstven na svetu. Najlepše želje najdraži prijatelju moj. Za lavove poput tebe vreme što prolazi ne računa se - poručio je Miha velikom prijatelju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija