• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2021

09:16

EVO ZAŠTO JE PUKLO! Otkriveni detalji, zbog ovoga su propali pregovori Vlahovića sa Fiorentinom!

Fudbal

EVO ZAŠTO JE PUKLO! Otkriveni detalji, zbog ovoga su propali pregovori Vlahovića sa Fiorentinom!

Podeli vest

Srpski fudbaler Dušan Vlahović nije pristao da produži ugovor sa Fiorentinom, što je klub zvanično potvrdio

Vlahoviću ugovor ističe na  leto 2023. godine i moguće je da će već u januaru biti na prodaju.

Tim iz Firence tražiće za njega bar 75 miliona evra, a Juventus je prvi istakao kandidaturu, najobiljnije je zainteresovan za asa reprezentacije Srbije. 

Pošto je Fiorentina objavila da su propali pregovori o novom ugovoru, vrlo brzo se pojavila i informacija zašto je puklo. 

Foto: tanjug/ap

 

Kako prenose italijanski mediji, Vlahović i njegov agent tražili su procente od prodaje! Po prvim informacijama, menadžer igrača želeo je da deset procenata od transfera pripadne njemu i fudbaleru, što bi u ovom slučaju bilo čak 7.500.000 evra!

Fiorentina nije bila spremna da pristane na taj uslov, pa su pregovori završeni neupsešno, bez dogovora dve strane.

Foto: Tanjug

 

Vlahović je odbio da produži saradnju sa italijanskim timom, iako je na stolu imao ponudu tešku čak 40 miliona za pet sezona. Time bi postao jedan od najplaćenijih igrača cele lige, iako Fiorentina ne pripada samom vrhu italijanskog fudbala u ovom trenutku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija