• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2021

12:14

PAOK SILNO ŽELI DA SRBIN POTPIŠE! Živković zaludeo čelnike crno-belih, ne gube vreme!

AP PHOTO

Fudbal

PAOK SILNO ŽELI DA SRBIN POTPIŠE! Živković zaludeo čelnike crno-belih, ne gube vreme!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Andrija Živković predstavljaće i dalje udarnu iglu napada PAOK-a

Crno bela boja je izgleda suđena našem reprezentativcu Andriji Živkoviću, i u njoj se očigledno najbolje oseća.

Nakon turbulentne epizode u lisabonskoj Benfici, mladi ofanzivni vezista je pronašao prepoznatljivu formu u dresu solunskih crno-belih, i naterao čelnike kluba da ubrzaju pregovore oko novog ugovora.

Foto: AP PHOTO

Andirja Živković u dresu PAOK-a

Sadašnji ugovor mu ističe u junu sledeće godine i rukovodstvo kluba sa Tumbe ne želi previše da čeka kako bi Živković potpisao novi.

Detalji novog ugovora nisu još uvek poznati, ali bi tokom reprezentativne pauze mladi vezista trebalo da parafira novu vernost klubu.

Do sada je odigrao ukupno 57 utakmica, postigao 14 golova i zabeležio devet asistencija, pa se ljudi iz PAOK-a nadaju da će u narednim godinama, naš reprezentativac nastaviti sa sjajnim partijama i doneti mnogo uspeha i novca u narednom periodu.

Foto: AP PHOTO

Predstavljaće i dalje važnu figuru ekipe sa Tumbe

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija