• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Z.

06.10.2021

15:47

IBRI NISAM UZELA NI DINARA, KOJIH CRNIH 30.000 EVRA! Nada Topčagić pevala za džabe na rođendanskoj žurci Zlatana Ibrahimovića!

Instagram/nada Topčagić

Fudbal

IBRI NISAM UZELA NI DINARA, KOJIH CRNIH 30.000 EVRA! Nada Topčagić pevala za džabe na rođendanskoj žurci Zlatana Ibrahimovića!

Podeli vest

Kojih bre crnih 30.000 evra, to je laž. Pevala sam za džabe i ponosna sam što sam uopšte imala privilegiju da budem na rođendanskoj žurci Zlatana Ibrahimovića, poručuje Nada Topčagić

Laž je da sam uzela 30.000 evra na žurci Zlatana Ibrahimovića, pevala sam za džabe i ponosna sam na to, poručuje Nada Topčagić (68)!

Srpska pevačica bila je u nedelju uveče specijalni gost na proslavi 40. rođendana proslavljenog švedskog fudbalera u Milanu, a tom prilikom uživo mu je izvela svoju čuvenu numeru "Jutro je".

Popularnost

Zlatan me je vinuo u visine, za moju pesmu "Jutro je" sada zna ceo svet i hvala mu na tome. Ponovo sam rođena
Nada Topčagić

Narodnjak iz 1990. godine jedna je od omiljenih pesama legendarnog napadača, koji se uz njene taktove čak pojavio i na prestižnom italijanskom festivalu Sanremo. Njegovi najbliži prijatelji i saradnici zato su odlučili da ga iznenade, pa su pozvali i Nadu da uveliča slavlje u prestižnom hotelu "Hajat", a ona je to oberučke prihvatila.

Poziv od prijatelja

Iako se u pojedinim medijima pojavila informacija da je uzela i odličan honorar, ona tvrdi da to nije istina.

- Kojih, bre, crnih 30.000 evra. Ljudi pričaju da sam u Milanu uzela neke silne pare, a to je laž. Sramota je da se šire takve glasine. Besna sam jer to ne sme i ne treba da bude poenta cele ove priče. Ovako nešto niko od mojih kolega nije doživeo. Ibra me je vinuo u visine, za moju pesmu "Jutro je" sada zna ceo svet i hvala mu na tome. Ponovo sam rođena - kaže Nada Topčagić.

Foto: Instagram/nada Topčagić

 



Ona otkriva i kako je uopšte došlo do toga da se pojavi na slavlju jednog od najboljih golgetera svih vremena.

- Njegovi prijatelji su mi poslali poruku tri dana pred žurku. Odmah sam prihvatila i krenula za Italiju. Zlatan jednom slavi 40. rođendan i takav poziv se ne odbija. Oni su sve organizovali i platili samo smeštaj u hotelu. Otpevala sam pesmu "Jutro je" bez ikakve nadoknade. Nisam želela novac, niti sam zbog toga otišla u Milano. Za mene je čast što sam uopšte dobila priliku da budem na tom prestižnom događaju. Odnela sam Ibri i mali poklon, a on je pokazao da je veliki gospodin - objašnjava Nada.

Svetske zvezde na jednom mestu


Nada se na proslavi Ibrinog rođendana fotografisala i sa francuskim reprezentativcima - Polom Pogbom i Olivijeom Žiruom. Međutim, bilo je tu još mnogo poznatih asova, poput Đanluiđija Donarume, Marka Veratija, Đenara Gatuza, Antonija Kasana, Đanluke Zamrote, Masima Oda... Naravno, prisutni su bili i prvotimci Milana, na čelu sa čelnicima Paolom Maldinijem, Rikijem Masarom i trenerom Stefanom Piolijem, kao i nekadašnji čelnik "roso-nera" Adrijano Galijani.
- Hotelu "Hajat" ne može ni da se priđe tako lako. Tamo dolazi samo džet-set, društvo visoke klase. Koji je to glamur, ne možete ni da zamislite. Privilegovana sam što sam se našla među svim tim zvezdama - priznaje Nada.

Prijatan i srdačan

Foto: Instagram/nada Topčagić

 

 

Zvezda naše narodne muzike s kraja prošlog veka oduševljena je i ponašanjem švedskog asa.

- Priznajem, imala sam tremu, razmišljala sam kako će sve to izgledati, da li će mi prići. Bio je prijatno iznenađen, nasmejan sve vreme. Na srpskom mi se zahvalio što sam došla da pevam. Upoznala sam i njegovu divnu suprugu Helenu, sinove, prijatelje i najbliže saradnike. Ibra tako dobro i moćno izgleda uživo da to nije normalno. Ima neverovatnu harizmu, možeš samo da ga gledaš i padneš u nesvest - zaključuje Nada Topčagić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija