• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2021

22:45

OJARZABAL I TORES SRUŠILI PRVAKA EVROPE! Španija će se boriti za TROFEJ u Ligi nacija!

Tanjug/AP

Fudbal

OJARZABAL I TORES SRUŠILI PRVAKA EVROPE! Španija će se boriti za TROFEJ u Ligi nacija!

Podeli vest

Fudbaleri Španije savladali su Italiju sa 2:1 (2:0) i plasirali se u finale Lige nacija

Dočekao je San Siro prvaka Evrope, ali se meč Špancima pretvorio u pravi košmar za Azure već u prvom poluvremenu. Furija će u finale budući da su u Milanu slavili sa 2:1 (2:0). 

Tragičar je definitivno Leonardo Bonući koji je za samo 12 minuta dobio dva žuta kartona i već u 42. minutu završio meč. U tom momentu Španci su već imali gol prednosti pošto je posle samo 17. minut Feran Tores načeo Donarumu posle asistencije Mikela Ojarzabala. 

Foto: Tanjug/AP

Do poluvremena je već bilo 2:0, ponovo je Ojarzabal bio kreator, a Tores egzekutor. 

Uspeo je Lorenco Pelegrini u 83. minutu da smanji zaostatak Italije, Azuri su pretili i bili daleko bolji rival u drugom poluvremenu, ali se Furija nije dala. Veliku šansu da reši pitanje pobednika imao je Markos Alonso u finišu meča, ali je njegov udarac otišao daleko pored gola. 

U drugom polufinalu sutra od 20:45 koplja će ukrstiti Belgija i Francuska, a pobednik tog meča igraće u finalu sa Špancima. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija