• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2021

08:08

ILIEV OŠTRO ODBRUSIO TERZIĆU! Dodvorava se navijačima! Dosta više omalovažavanja

Starsportphoto

Fudbal

ILIEV OŠTRO ODBRUSIO TERZIĆU! Dodvorava se navijačima! Dosta više omalovažavanja

Podeli vest

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev kazao je da Zvezdan Terzić izjavama na račun crno-belih želi da se dodvori navijačima svog kluba.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je osuo paljbu po večitom rivalu Partizanu, čije je čelnike nazvao primitivcima i lajavcima.

Izuzetno poštujem Terzića i uvažavam Crvenu zvezdu i njene navijače, ali hajde da baratamo činjenicama, a ne da pričamo paušalno. Reći ću vam tačno procente koliko ko vuče u poslednjih pet godina: Zvezda 52 odsto, Partizan 33 odsto i ostali klubovi 15 odsto. To je činjenica - kaže Iliev.

Prema njegovim rečima, na "Marakani" istoriju računaju onako kako njima odgovara, pa se nekad pozivaju na događaje od pre 30 godina, a nekad samo na poslednjih pet sezona.

Foto: Starsportphoto

 



- Niko da se zapita zbog čega nismo bili ranije među 15 najboljih. Pa zbog toga što je ranijih godina vukao Partizan, a Zvezde nigde nije bilo. Ne kroji se istorija onako kako nekom odgovara. Iz Zvezde, kad im odgovara, pričaju o istoriji u poslednjih pet godina, a kad im odgovara drugačije, onda pominju šta je bilo pre 30 godina. Jasno mi je da Terzić brani interes Zvezde, ali kad to radi, dobro bi bilo da ne omalovažava druge i da barata činjenicama umesto što se dodvorava navijačima - zaključio je Iliev.

Podseća ja radi, Terzić je poručio da je laž kako je Zvezda državni projekat, a Partizan žrtva režima.

- Iz dana u dan vidim da se koristi ista, veoma ružna, matrica da smo mi državni projekat, a oni žrtve režima, što je velika laž. Ja sam svedok, ko hoće realno da pogleda, oni su tom pričom zaludeli ogromnu većinu navijača Partizana. To je alibi koji na ružan način zloupotrebljavaju i pokušavaju da reketiraju državu. I uspeva im, evo, već deset godina. Tom pričom "mi smo žrtve", a oni ustvari neuspešni. I ne traže krivca u sebi, nego u državi, kao da hoće neko da ih ruši. Odgovorno tvrdim da Zvezda nema nikakvu pomoć više od Partizana, to lako može da se proveri - kazao je Terzić.

Foto: Starsportphoto

Zvezdan Terzić

- Transparentno poslujemo, svako ima uvid u naše poslove, na APR-u se objavljuje naš finansijski izveštaj, funkcionišemo u beloj zoni, siva zona nula. Nadam se da i Partizan tako radi. Vide se naši prilivi, nas država ne finansira. Veoma je pokvareno od nekih struktura što tvrde drugačije ili kad kažu da neko hoće da ugasi Partizan. Ružno je, bezobrazno i nekorektno. Ako nekad država i učini nešto za Zvezdu, mora ekvivalentno da učini i za Partizan da ne bi oni lajali i ujedali na ružan i primitivan način.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija