• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2021

10:19

KAPITEN NEMA DILEMU! Nisu nam sudili ČIST PENAL, ali NISMO NI IGRALI KAKO TREBA! /VIDEO/

printscreen

Fudbal

KAPITEN NEMA DILEMU! Nisu nam sudili ČIST PENAL, ali NISMO NI IGRALI KAKO TREBA! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije gostovala je Luksemburgu u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje se naredne godine igra u Kataru i tom prilikom je savladala domaćina sa 1:0 (0:0)

Furiozno je krenula Srbija u Luksemburgu i odmah jasno dala do znanja da je došla po ceo plen! Ipak, da ne bude onako kako su zamislili Dragan Stojković i njegovi izabranici, potrudili su se Luksemburžani koji su dali sve od sebe da naruše tempo koji su nametnuli naši reprezentativci i nisu im dali priliku da igraju svoju igru!

Foto: fss.rs

 

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić bio je akter sporne situacije iz nadoknade prvog poluvremena meča protiv Luksemburga, ali i pored VAR sistema nije dosuđen penal našoj selekciji.

- Bitna pobeda, nismo igrali kako treba, Luksemburg je igrao dosta dobro, morali smo i mogli bolje. Imali smo i mi i oni šansu. Čist penal nam nisu svirali, primio sam loptu, golman je istrčao, pokušao sam da rolam brzinski, on je malkice zakačio loptu, ali me udario po kolenu. Videlo se da je hteo da me spreči da nastavim igru, ne znam kako nije sviran penal. Navijača je bilo, super je to, žao mi je što nisu više uživali, ali drago mi je da smo im doneli pobedu. Ovo ćemo da zaboravimo, izvlačimo dobro i loše, da pobedimo Azerbejdžan, pa da se spremimo za finale sa Portugalom-  rekao je Tadić.

"Orlovi" su blizu dugo željenog učešća na Mundijalu, pa sa su 14 osvojenih bodova ponovo na prvom mestu grupe A sa bodom, ali i utakmicom više od Portugalije


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija