• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2021

15:14

Šta Srbiji donosi pobeda protiv Azerbejdžana?

reuters

Fudbal

Šta Srbiji donosi pobeda protiv Azerbejdžana?

Podeli vest

Pobeda protiv Azerbejdžana na "Marakani" (20.45, Nova S) u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru jedini je cilj "orlova"

Ova utakmica će biti i poslednja priprema za ono što "orlove" čeka u poslednjem kolu u Lisabonu, kada će se protiv Portugala najverovatnije boriti za direktan plasman na Mundijal.

 

Foto: reuters

 



Pobeda je imperativ, je osim tri boda, koja nas ostavljaju u igri za prvo mesto pred poslednji meč grupe protiv Portugalije u Lisabonu, može da donese i druge benefite.

Ukoliko bismo savladali Azerbejdžan sa većom gol razlikom, u slučaju eventualnog kiksa Portugalaca protiv Luksemburga ili Irske na gostovanju u Dablinu, "orlovima" bi  mogao da znači i remi u Lisabonu.

Foto: Tanjug

 

Trijumfom bismo definitivno osigurali baraž i matematički, bez obzira na ishod drugih mečeva. Ali, to nije sve, imali bimso sigurno mesto nosioca u eventualnom baražu. 

Pored toga, pobeda donosi i bodove za FIFA rang listu.

- U fudbalu je važno da odigrate kvalitetno, da pokažete da ste bolji od protivnika, ali najbitnije je da ostvarite pobedu. To je naš primaran cilj i protiv Azerbejdžana. Piše se i gol-razlika, zato ozbiljno shvatamo ovaj meč. Važan je po svim parametrima, ništa manje od svih koje smo do sada odigrali. Oni su dobra ekipa, koja može da stvori mnogo problema. Treba da budemo sto posto fokusirani na našu igru, na ono što mi želimo na terenu. Igraćemo sa dovoljnim brojem ofanzivaca, to se neće menjati - jasan je Piksi pred utakmicu.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija