• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2021

23:03

NEZAPAMĆENO ČUDO U ŠPANIJI! Primera ima novog lidera, a to nisu Real, Barsa, Atletiko, Sevilja, Valensija, Viljareal ili Bilbao

Reuters

Fudbal

NEZAPAMĆENO ČUDO U ŠPANIJI! Primera ima novog lidera, a to nisu Real, Barsa, Atletiko, Sevilja, Valensija, Viljareal ili Bilbao

Podeli vest

Fudbaleri Real Sosijedada zauzimaju prvo mesto na tabeli La Lige posle pobede nad Majorkom u devetom kolu prvenstva Španije

Utakmica na stadionu Real Sosijedada završena je rezultatom 1:0.

Iako je domaći tim bio apsolutni favorit za pobedu, do nje je došao uz dosta muke.

Za to je glavni krivac Ajhen Munjoz koji je u završnici prvog poluvremena dobio drugi žuti karton, pa je Sosijedad u nastavku igrao sa igračem manje.

Posle prvog dela u kom je Real Sosijedad dominirao, u drugom je zbog brojčane prednosti Majorka bila bolja, ali je na kraju u 90. minutu Đulen Lobete doneo pobedu ekipi iz San Sebastijana zahvaljujući velikom kiksu golmana gostiju Manola Reine.

Nešto ranije su bez golova deveto kolo Primere otvorili Levante i Hetafe.

Primera

9.kolo

Subota

Levante – Hetafe 0:0

Real Sosijedad – Majorka 1:0 (0:0)
Lobete 90

Nedelja

14:00 Rajo Valjekano – Elče

16:15 Selta – Sevilja

18:30 Viljareal – Osasuna

21:00 Barselona – Valensija

Ponedeljak

19:00 Alaves – Betis

21:00 Espanjol – Kadiz

Odloženo

*Granada - Atletiko Madrid

*Real Madrid - Atletik Bilbao

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija