• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2021

08:15

Simeone pobegao od Klopa! Nije zdravo da se rukujemo!

reuters

Fudbal

Simeone pobegao od Klopa! Nije zdravo da se rukujemo!

Podeli vest

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone u svlačionicu posle poraza od Liverpula u Ligi šampiona (2:3)

Nije Dijego Simeone ovog put pružio ruku i čestitao Jirgenu Klopu, menadžeru "crvenih". 

Obrušili su se engleski mediji na Simeonea zbog toga, tvrde da ne poštuje fer-plej, a trener Atletika iz Madrida nije se mnogo branio oko toga.

Foto: AP/Photo

 

- Ne volim baš da se uvek rukujem posle utakmice sa protivničkim trenerima, pa često to i ne činim. Nije to baš zdravo ni za pobednika ni za poraženog. Takav je moj stav po tom pitanju. Ali, sledeći put kad sretnem Klopa, pozdraviću ga bez problema - rekao je Simeone.

Nije Argentinac bio kritički raspoložen prema svom timu posle poraza.

Foto: AP/Photo

 

- Teška utakmica protiv tima koji obično pobeđuje sa mnogo datih golova. Nismo počeli kako smo želeli, to smo uradili tek kada smo primili drugi gol. Imali smo šansi, jednu kolosalnu da povedemo u drugom poluvremenu, međutim, njihov golman je sjajno odbranio. Dobro je tim odgovorio zadatku i kada smo ostali sa igračem manje - ocenio je Dijego Simeone.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija