• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2021

20:00 >> 23:00

MANČESTER SE KOCKAO SA UGLEDOM! Bruno i Ronaldo OKRENULI Atalantu i sačuvali posao Solskjeru! Čelsi i Bajern UBEDLJIVI! /FOTO/

Tanjug/AP

Fudbal

MANČESTER SE KOCKAO SA UGLEDOM! Bruno i Ronaldo OKRENULI Atalantu i sačuvali posao Solskjeru! Čelsi i Bajern UBEDLJIVI! /FOTO/

Podeli vest

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Atalantu 3:2 (0:2) u trećem kolu Lige šampiona

Dočekali su u Mančesteru sa mnogo straha meč protiv Atalante u okviru trećeg kola grupne faze Lige šampiona, a posle pola sata postalo je jasno zašto je bilo tako. Kriza je ozbiljno ušla u tim Ole Gunar Solskjera i nema nameru da ode od nje. 

Foto: Tanjug/AP

Sve probleme Junajteda ogolila je akcija Davida Zapakoste koju je ispratio Mario Pašalić i golom u 15. minutu načeo Davida De Heu. Postao je Hrvat tim pogotkom prvi u istoriji svoje zemlje koji je dao gol i jednom i drugom mančesterskom timu. Nije tu bio kraj problemima za Crvene đavole pošto je zlatom plaćen Hari Megvajer zaboravio na Melia Demirala u 30. minutu. Turčin je bio najviši u skoku posle Kopmajnersovog kornera i zakucao loptu iza leđa španskom golmanu.

Igra Junajteda je bila sve bolja kako je vreme prolazilo, a nagrada za Crvene đavole stigla je u 53. minutu. Genijalnost Bruna Fernandeša spojila je sa golom Markusa Rašforda, a engleski napadač lako je prevario golmana gostiju Musa i smanjio rezultat. U 75. minutu Megvajer je okajao grehe zbog drugog gola i poravnao na Old Trafordu. 

Totalni preokret Junajtedu doneo je Kristijano Ronaldo posle nebeskog skoka! Luk Šo je poslao teledirigovani pas u srce kaznenog prostora i Crveni đavoli vode sa 3:2!

Foto: Tanjug/AP

U derbiju kola Bajern je savladao Benfiku sa 4:0 (0:0) u Lisabonu. Bavarcima je poništeno dva gola, ali ni to nije sprečilo ubedljivu pobedu. Domaćina je načeo Leroj Sane iz slobodnog udarca. Prednost Bajerna povećao je Everton autogolom, da bi u finišu dva brza pogotka postigli Levandovski i Sane. 

Čelsi je bio ubedljiv protiv Malmea sa 4:0 (2:0), Juvenuts posle velike borbe slomio otpor Zenita (1:0 (0:0). Na meču Sevilje i Lila nije bilo golova, dok je Viljareal nadigrao Jang Bojs sa 4:1!

Foto: Tanjug/AP

Tok meča

Drugo poluvreme:

89. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOL! Ponovo Moreno, čini se da je u Bernu sve završeno, Viljareal vodi sa 4:1!

85. minut  GOOOOOOOOOOOOOOOOL! Vodi Juventus protiv  Zenita, u istom momentu Bajern povećava na 3:0!

82. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOL! Mančester junajted preokreće rezultat posle savršenog skoka Kristijana Ronalda, asistent je Luk Šo - 3:2!

80. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOL! Autogol Evertona na meču Bajerna i Benfike - 0:2!

Foto: Tanjug/AP

79. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOL! Vraća se Jang Bojs u igru u Bernu - 1:2!

75. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOL! Nerešeno je u Mančesteru! Hari Megvajer je otišao u napad, dočekao dobar centaršut na ivici kaznenog prostora i matirao Rusa - 2:2!

72. minut - G!OOOOOOOOOOOOOL! Posle dva poništena gola, Bajern vodi u Lisabonu! Savšren slobodan udarac Liroja Sanea za 1:0!

70. minut - Opsada gola Zenita u Rusiji! Ne uspeva domaćin da se oslobodi Juventusovog pritiska, ali Stara dama još uvek nije našla put do gola. 

64. minut - Imao je Mančester šansu preko Rašrford, lopta je stigla na bok to Šoa, ali je bek Crvenih đavola loše ubacio na peterac. 

58. minut - GOOOOOOOOOOOOOL! Loto Čelsija na Stamford Bridžu! Malmeu se loše piše u Londonu! Strelac je opet Žoržinjo iz penala - 4:0!

Foto: Tanjug/AP

53. minut - Drugi gol Bajerna u Lisabonu je poništen! TOmas Miler je bio u ofsajdu i iz odbitka matirao golmana Benfike. 

53. minut - GOOOOOOOOOOOOOOL! Smanjuje Mančester junajted na Old Trafordu! Pogodio je posle mnogo promašaja Markus Rašford posle sjajne asistencije Bruna Fernandeša - 1:2!

49. minut - GOOOOOOOOOOOOOOL! Čelsi je rešio pitanje pobednika protiv Malmea, treći gol za Plavce postigao je Kai Haverc - 3:0!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

Prvo poluvreme: 

45. minut - Poluvreme! Bez golova na mečevima Lila i Sevilje i Zenita i Juventusa. Imao je Markus Rašford u finišu prvog dela igre veliku šansu, ali je šutirao daleko preko gola!

43. minut - Nova žrtva na spisku Roberta Levandovskog! Poljak je iskoristio savršenu asistenciju Kinglsija Komana i sa peterca ugurao loptu u gol, ali je VAR poništio pogodak zbog igranja rukom.  

Foto: Tanjug/AP

40. minut - Brilijantna intervencija Manuela Nojera posle udarca Darvina Nunjeza! Urugvajac je krenuo da slavi gol, ali je Nemac vrhunski reagovao i sačuvao Bavarce u Lisabonu. 

34. minut - Bez uzbuđenja posle drugog gola Mančester junajteda. Bajern ima inicijativu u Lisabonu, ali bez konkretnog učinka. 

28. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Šok za šokom za Mančester junajted! Atalanta vodi golom Meliha Demirala sa 2:0! Bio je Turčin najviši u skoku posle kornera i zakucao loptu u mrežu Davida De Hee - 0:2!

22. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Dobili su Plavci poklon u Londonu koji je Žoržinjo sa "kreča" pretvorio u gol. 

16. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Moreno duplira prednost Viljareala protiv Jang Bojsa - 0:2!

Foto: Tanjug/AP

15. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Muk na Old Trafordu! Atalanta vodi posle velike greške odbrane Crvenih đavola! Strelac je Mario Pašagić - 0:1!

10. minut - GOOOOOOOOOOOOOL! Vodi Čelsi na Stamford Bridžu golom Andresa Kristijansena, asistirao mu je kolega iz odbrane Tijago Silva. 

7. minut - GOOOOOOOOOOOOOOL! Viljareal vodi u Bernu preko Jeremi Pina! Sjajan početak Žute podmornice - 0:1!

4. minut - Tek što je počeo meč u Lisabonu, Bajern odmah preti preko Roberta Levandovskog, ali promene rezultata nema. 

1. minut - Utakmice su počele. 

20:16 - Srpski onfazivac Veljko Birmančević zaigraće od prvog minuta protiv Čelsija na Stamford Bridžu! 

 

 

20:13 - Julian Nagelsman, strateg Bajerna, promešao je karte pred meč sa Benfikom. 

 

 

20:02 - Rezultate i izveštaje sa jučetašnjih mečva možete videti - OVDE!

20:00 - Dobro došli na lajv prenos utakmice trećeg kola grupne faze Lige šampiona! Detalje sa svih mečeva možete pratiti uz portal Informer.rs!

Liga šampiona - 3. kolo 

Sreda: 
Grupa E:
Barselona - Dinamo Kijev 1:0 (1:0)
Pike 33

Benfika - Bajern 0:4 (0:0)
Sane 70, 85, Everton 80ag, Levandovski 85 

Grupa F:
Jang Bojs - Viljareal 1:4 (0:2)
Elia 77 - Pino 6, Moreno 16, 89, Čukvueze 92

Mančester junajted - Atalanta 3:2 (0:2)
Rašford 53, Megvajer Megvajer 75, Ronaldo 81 - Pašalić 15, Demiral 29

Grupa D
Salcburg - Volfsburg  3:1 (1:1)
Adejemi 3, Okafor 65, 77 - Nmeča 15

Lil - Sevilja 0:0

Grupa H 
Zenit - Juventus 0:1 (0:0)
Kuluševski 86

Čelsi - Malme 4:0 (3:0)
Kristensen 9, Žoržinjo 21p, 57p, Haverc 48


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17