• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2021

08:33

Ofanziva na Gent za proleće u Evropi! "Parni valjak" neka melje!

Starsportphoto

Fudbal

Ofanziva na Gent za proleće u Evropi! "Parni valjak" neka melje!

Podeli vest

Partizan u četvrtak od 21 sat (RTS1, Arena1) na stadionu u Humskoj dočekuje belgijski Gent u trećem kolu grupne faze Lige konferencija, a oba tima do sada imaju maksimalan učinak

Partizan će u direktnom okršaju sa Gentom odlučivati o prvom mestu u grupi B. Crno-beli bi trijumfom praktično overili plasman u narednu rundu Lige konferencija.

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević očekuje kvalitetnu i zanimljivu utakmicu.

- Imamo odlučujuću utakmicu, jednu od odlučujućih za prolaz i proleće u Evropi. Igramo protiv ekipe koja je direktan konkurent za prvu poziciju. Naredne dve utakmice će mnogo toga odlučiti. Spremni smo, motivisani. Zdravstvena situacija je dobra, Jović se opravio, neće biti u konkurenciji, ali trenira. Željno čekamo utakmicu -  rekao je Stanojević.

Foto: Starsportphoto

 

Veruje da će crno-beli prekinuti lošu seriju sa belgijskim klubovima u evrospkim takmičenjima.

- Nadamo se tome, Belgijanci imaju dobru ligu, dosta ulažu u fudbal. Igrali su promenljivo ove sezone, imali su dosta povređenih igrača, ali su im se svi vratili. U usponu su forme, biće teško, ali ne može da bude lako ako želimo da budemo prvi u grupi i ako hoćemo proleće. To je za nas izazov i nadam se da ćemo prekinuti taj loš niz sa Begijancima - poručio je Stanojević.

Foto: Starsportphoto

 

On se osvrnuo i na ekipu Genta.

- Snažni su visoki, igraju s jakim ritmom, igraju sa toliko napadača. Dosta ofanzivna ekipa, koja rizikuje. Dinamična ekipa, biće jedna dobra utakmica, mi ćemo izaći u ofanzivanom sastavu. Ne znam koji će rezultat biti, ali znam da će biti dobra i zanimljiva utakmica - istakao je trener crno-belih.

 

LIGA KONFERENCIJA

Grupa B

Četvrtak
Anortozis - Flora 18.45
Partizan - Gent 21.00

 

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija