• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2021

16:04

PETRIĆ BRUTALNIM ODBRANAMA ZAUSTAVIO PARNI VALJAK! Napadači Partizana ga sanjaju! Znao sam gde Rikardo šutira, odbranio sam i Holenderu...

Starsportphoto

Fudbal

PETRIĆ BRUTALNIM ODBRANAMA ZAUSTAVIO PARNI VALJAK! Napadači Partizana ga sanjaju! Znao sam gde Rikardo šutira, odbranio sam i Holenderu...

Podeli vest

Crno-beli sa velikim kiksom, protiv totalnog autsajdera, idu na prvenstvenu pauzu! Remizirao je Partizan sa Proleterom (0:0) i vratio Zvezdu u život

Najzaslužniji što je ekipa Aleksandra Stanojevića neraspoložena otišla na zasluženi odmor je čuvar mreže novosadskog Proletera, sjajni Nikola Petrić.

Imali su bledi crno-beli nekoliko odličnih prilika da stignu do pobede, pre svega jedanaesterac, što bi ih zadržalo na osam bodova prednosti nad Crvenom zvezdom. Ipak, nije to dopustio izvanredni golman Proletera! 

- Skautirao sam ga sa trenerom golmana Vojislavom Vukićem, imali smo i sreće što je Bibars Natho ranije izašao, on je majstor za penale, mislim da u Srbiji nije promašio nijedan (šutirao 18/18 prim.aut). Ali mi je Vukić pred meč rekao: ’Ako ti bude šutirao Gomeš, znaj da ide u tvoju levu stranu, poluvisoko. Prilazi lopti, pa zamahne na svoju levu stranu, sačekaj ga, šutira u tvoje levo, ne zna u drugu stranu! Tačno je tako i bilo -  sa osmehom kaže Petrić za Mozzart Sport.

Foto: Starsportphoto

 

Petrić je za napadače Partizana noćna mora!

- Odbranio sam penal i Filipu Holenderu prošle sezone. Pa sad u Kupu još tri protiv Bačke, ispali smo nažalost. U Surdulici opet jedan za pobedu na gostovanju kod Radnika! Vežbam, potrebno je dosta vežbe, malo je do psihe, malo više do sreće, jer znamo da su penali lutrija. Najbitnije je ostati miran. Gledaš malo i položaj tela igrača koji šutira. Samo veliki majstori mogu da te okrenu na drugu stranu, da ti sakriju šut...

Inače, na pripremama Čukaričkog, Nenad Lalatović je „drilovao“ Petrića i dao mu – pet od pet!

- Ajoj, to je bilo mislim 2017. ili 2018. To je šou bio. Voleo je Lala da mi posle treninga šutira penale. Bilo je i situacija da mu odbranim svih pet, ali na moju žalost to niko nije snimao, a-ha-ha...

Foto: Starsportphoto

 

Petrić je uveren da će bod protiv Partizana usmeriti Proleter ka plej-ofu.

- Ovo je istorijski uspeh za sve nas sa Slane bare. Prvi bod koji smo skinuli večitima. Partizan nije iskoristio dosta dobrih šansi, imali smo i malo sreće, ali smo pokazali karakter, da možemo da igramo na ozbiljnom nivou. Ako izuzmemo večiti derbi, Partizan prvi put ove sezone nije osvojio tri boda i prvi put nije dao gol na stadionu JNA. Jesmo se branili u 70 odsto utakmice, ali prvih 30 minuta smo igrali, malo nam je falilo sportske drskosti da možda postignemo i gol.

Foto: Starsportphoto

 

Petrić je na kraju pohvalio i svog trenera Bajića.

- Nije hteo da počinje samostalnu karijeru dok se ne usavrši, ali svi su već upoznati s tim koliko on zna fudbala. Zna šta radi, pride je pedagog, ume da prepozna svaki trenutak, fantastičan je. Mlad trener i ambiciozan i pošto nam sada sleduje neki malo lakši raspored ubeđen sam da će nam krenuti i da ćemo uskoro biti i na mestu koje znači plej-of -  uverava Nikola Petrić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija