• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2021

12:25

NEOČEKIVANA POSTAVA! DA LI ĆE NAS PIKSI ŠOKIRATI? Ovo bi mogao da bude sastav Srbije za meč na "Marakani"!

Tanjug

Fudbal

NEOČEKIVANA POSTAVA! DA LI ĆE NAS PIKSI ŠOKIRATI? Ovo bi mogao da bude sastav Srbije za meč na "Marakani"!

Podeli vest

Svi već mislimo na odlučujući meč sa Portugalcima (nedelja, 20.45, Nova S), ali fudbalere Srbije u četvrtak od 18 časova očekuje uvertira, prijateljski duel sa Katarom

Selektor Dragan Stojković je u najavi ovog meča priznao da su već svi glavama u Portugalu, te da je najvažnije da svi igrači budu zdravi pred meč u Lisabonu. 

Ne može zbog povreda da računa na Filipa Đuričića i Darka Lazovića, a najavio je selektor da će eksperimentisati, pre svega kako bi pronašao rešenje na desnom boku.

- Meč protiv Katara je u takmičarskom smislu nevažan, ne donosi bodove, ali želimo da u istom ritmu nastavimo kvalifikacije. Da se na najbolji način pripremimo za Portugal. Važno je da Srbija  odigra na pravi način utakmicu, da to bude dobar trening. Daleko od toga da želimo da potcenimo Katar, ali želja nam je da završimo meč tako da se niko ne povredi i da mi svi posle njega budu na raspolaganju u Lisabonu - kazao je selektor Drahan Stojković.

Foto: Starsportphoto

Luka Jović napada Katar

 

Nema sumnje da će ponovo svi biti iznenađenji izbor Stojkovića za prijatelji meč na Marakani. Malo je verovatno da ćemo videti na terenu Aleksandra Mitrovića, Filipa Kostića, Sergeja Milinković-Savića, Dušana Tadića, Strahinju Pavlovića, prvog golmana Predraga Rajkovića...

Foto: ap photo

 

Na golu protiv Katara bi mogao da debituje Vanja Milinković Savić. U zadnjoj liniji pored Stefana Mitrovića trebalo bi da budu Uroš Spajić i Miloš Veljković.

Na desnom boku bi trebalo da budu Andrija Živković ili Nemanja Radonjić, a na levom Mihajlo Ristić ili Filip Mladenović. U sredini treba očekivati Marka Grujića, Uroša Račića i Sašu Lukića. 

Foto: Tanjug

 

Kao što je to bilo i u prvom meču sa Katarom (4:0) na mesti napadača treba očekivati Dušana Vlahovića i Luku Jovića. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija