• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2021

16:13

IBRA OČARAN VLAHOVIĆEM! Uverava čelnike Milana da Srbin treba da bude njegov naslednik!

reuters

Fudbal

IBRA OČARAN VLAHOVIĆEM! Uverava čelnike Milana da Srbin treba da bude njegov naslednik!

Podeli vest

Fenomenalni napadač Zlatan Ibrahimović progovorio je o kvalitetima Dušana Vlahovića

U subotu će ukrstiti koplja Fiorentina i Milano, a sve oči će, bez sumnje, biti uprte u srpskog napadača Dušana Vlahović i Zlatana Ibrahimovića, koji je idol sjajnom golgeteru!

Foto: reuters

 

Jedna od tema italijankih novina "La Nazione", bili su upravo Srbin i Šveđanin! Prema njihovim saznanjima Ibrahimović je stavio do znanja čelnicima Milana da bi trebalo da dovedu Vlahovića!

Popularni Ibra je oduševljen kvalitetom mladog ofanyivca, koji briljira u Seriji A i smatra da bi upravo reprezentativac Srbije trebalo da bude njegov dugogodišnji naslednik na San Siru! Takođe, uveren je i da bi trebalo da iskoriste situaciju sa njegovim ugovorom i da ga kupe što pre.

Foto: AP/Photo

 

Nije tajna da je Vlahović upravi Fiorentine već rekao da ne namerava da produži ugovor koji traje do leta 2023. godine! Evropski giganti stoje u redu za njegov potpis, pre svih Atletiko Madrid i klubovi iz Premijer lige, ali nada mu se i Juventus, koji je u ovom mometnu najbliži Srbinu. Hoće li se Milan umešati u trku, saznaćemo uskoro...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija