• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2021

11:09

SVAKA ČAST PREDSEDNIKU VUČIĆU!

Starsportphoto

Fudbal

SVAKA ČAST PREDSEDNIKU VUČIĆU!

Podeli vest

Nenad Bjeković, zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije, jedan je od retkih koji se nije oglašavao posle velike pobede nacionalnog tima nad Portugalom, ali je sticajem okolnosti ovih dana u žiži javnosti

Tvrdi Nenad Bjeković da se ne opterećuje oko funkcije predsednika FSS.

Foto: Starsportphoto

 

- Uopšte se ne opterećujem funkcijom predsednika, niti bilo kojom drugom! Otkad sam u fudbalu zanam da je atmosfera jedan od ključnih segmenata za ostvarivanje ciljeva i rezultata! Igračima sam u subotu, dan pre utakmice, čestitao na svemu što su uradili kroz kvalifikacije! Način na koji su odigrali u Lisabonu dao mi je za pravo da budem presrećan što su i mene i kompletnu javnost ubedili da sam bio u pravu za sve što sam im rekao prethodnog dana! Sada znam da u Lisabonu nije stavljena tačka na mogućnosti ove reprezentacije - rekao je Nenad Bjeković u intervjuu za "Sportski žurnal".

 

Foto: Informer

 

 

A onda se Bjeković zahvalio i predsedniku države, Aleksandru Vučiću!

- Saznao sam kada sam došao na aerodrom da je tu, tako da nisam bio iznenađen! Rekao sam mu svaka čast i hvala! Njegovo pojavljivanje i obraćanje predstavljalo je veliki stimulans za igrače! Svaka mu čast na tom potezu i posebno što je verovao da naša reprezentacija može da ostvari uspeh! Rekao je pobedićete i pobedili smo - zaključio je Nenad Bjeković!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
NEBOJŠA

pre 2 godine

БЈЕКОВИЋУ,ДА НЕ СЕРИ ,МАТЕРЕ ТИ.ако ти будеш било шта у фсс то ће бити доказ да је држава отишла у три лепе........

marko

pre 2 godine

Bjekovicu kurvin sine komunisticki o tom istom Vucicu i danas pricas lose kad mislis da te niko ne cuje ali si zaboravio da neki zidovi imaju usi

baron

pre 2 godine

Dali je došlo vreme da se pruži prilika Gospodinu Vladimiru Jugoviću sa besprekornom ljudskom i fudbalskom biografijom da konačno na čelo FSS-e dodje apolitična ličnost.

baron

pre 2 godine

Dali je došlo vreme da se pruži prilika Gospodinu Vladimiru Jugoviću sa besprekornom ljudskom i fudbalskom biografijom da konačno na čelo FSS-e dodje apolitična ličnost.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17