• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2021

23:34

NAKON PLASMANA NA MUNDIJAL - SRBI NA CENI! Inter se ODRIČE HRVATA zbog Đuričića!

reuters

Fudbal

NAKON PLASMANA NA MUNDIJAL - SRBI NA CENI! Inter se ODRIČE HRVATA zbog Đuričića!

Podeli vest

Srpski fudbaler Filip Đuričić na kraju sezone mogao bi da napusti redove Sasuola

Nažalost, Filip Đuričić nije mogao da pomogne sastavu Dragana Stojkovića Piksija u novembru, ali vrlo dobre partije srpskog veziste nisu ostale neprimećene u Italiji. 

Dolazak Filipa Đuričića u Sasuolo ispostavio se kao pun pogodak, a njegov ugovor sa timom iz Ređo Emilije ističe na kraju aktuelne sezone i po svemu sudeći do nastavka saradnje neće doći. 

Čelnici Sasuola spremili su novi, znatno jači ugovor, ali Filip Đuričić ima "udvarače" iz Milana, budući da Inter traži zamenu za Marsela Brozovića koji je na izlaznim vratima Đuzepe Meace. 

Foto: Tanjug

Hrvat je jedna od želja Antonija Kontea u Totenhemu, a ni Brozović ne bi imao ništa protiv da se oproba u Premijer ligi. Inter se ne pita mnogo jer vezisti ugovor ističe poslednjeg dana juna 2022. godine, a Đuričić je prva želja uprave Neroazura. 

Filip Đuričić je ove sezone odigrao devet utakmica u svim takmičenjima, postigao dva gola i upisao jednu asistenciju. Prethodne sezone postigao je pet golova i podelio četiri asistencije na 32 utakmice. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Keke

pre 2 godine

Ne odriču se oni Hrvata, nego nemaju para za njega, pa dovode jeftinog Srbina

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija