• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2021

22:12

FUDBALSKO BOŽANSTVO ĆE IGRATI JOŠ (MALO)! Milan spremio novi ugovor za IBRAHIMOVIĆA! Cilj mu je MUNDIJAL!

Fudbal

FUDBALSKO BOŽANSTVO ĆE IGRATI JOŠ (MALO)! Milan spremio novi ugovor za IBRAHIMOVIĆA! Cilj mu je MUNDIJAL!

Podeli vest

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović ima ponudu za produžetak ugovora sa Milanom

Godine mu ništa ne mogu! Zlatan Ibrahimović nema nameru da ostavlja fudbal, a kako prenosi "Gazzetta delo Sport", Milan je spremio novi jednogodišnji ugovor za švedskog golgetera! Priče o novom ugovoru su počele još juče, ali je prestižni portal sa Apenina danas potvrdio glasine.

Italijani javljaju da će pregovori između Rosonera i Ibrahimovića početim posle zimskog prelaznog roka, a očekuje se da se strane lako dogovore budući da je Šveđanin najplaćeniji fudbaler Milana i godišnje prihoduje sedam miliona evra. 

Foto: Tanjug/ap

Aktuelni ugovor mu ističe na kraju aktuelne sezone, u Milanu su svesni koliko je njegov uticaj na tim Stefana Piolija i spremni su da obnove saradnju. Pored toga, Ibrahimovićev plan je da nastavi sa fudbalom kako bi nastupao sa Švedskom na Svetskom prvenstvu u Kataru naredne godine, a koje će se održati krajem novembra i početkom decembra 2022. 

Popularni Ibra je ove sezone imao problema sa povredama, ali je i pored toga postigao tri gola u osam mečeva u svim takmičenjima. Prošle sezone je sa 15 golova bio najbolji strelac Rosonera u Seriji A.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17