• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2021

09:57

ISPLIVAO NOVI SKANDAL! Ikardi pred Vandom odveo konobaricu u WC!

Instagram/Vanda Ikardi

Fudbal

ISPLIVAO NOVI SKANDAL! Ikardi pred Vandom odveo konobaricu u WC!

Podeli vest

Nedeljama su Mauro Ikardi i njegova supruga Vanda u centru pažnje, a sada se pojavila nova skandalozna priča

Mauro je prevario Vandu, ali su na kraju ipak odlučili da ostanu zajedno. Ikardi je kako su mediji preneli morao da potpiše poseban ugovor po kome će Vanda moći da raspolaže svim njegovim novcem i nekretninama do 2050. godine.

Sad je jasno zašto je to Vanda uradila. Argentinski novinar Rodrigo Lusič otkriva da je Mauro i ranije varao Vandu i to na njene oči

- Ikardi je bio sa drugom ženom tokom boravka na Ibici - ispričao je Rodrigo Lusič.

Foto: reuters

 

- Sve se dešavalo u privatnom klubu zvanom Lio, tamo izlaze svi fudbaleri koji dođu na Ibicu. Vanda i Mauro su bili zajedno tamo i prisustvovali su jednom šou koji se održavao tada, a fudbaler nije skidao pogled sa jedne devojke koja je radila tamo kao konobarica. Konstantno je gledao ka njoj, a zatim ga je ona očima pozvala u toalet. Nekoliko minuta kasnije devojka je izašla, a zatim i Ikardi. Vanda je to znala, ali je odlučila da ćuti u tom periodu - otkrio je Rodrigo.

Foto: reuters

 

Vanda Ikardi je pre nekoliko nedelja hakovala Ikardijev telefon i saznala za novu prevaru, a ovog puta nije ćutala, nego je sve obelodanila na društvenim mrežama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija