• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2021

16:53

ARGENTINAC SE NUDI MANČESTERU! Poketino nezadovoljan u Parizu i spreman za klupu ''crvenih đavola''!

Tanjug/AP

Fudbal

ARGENTINAC SE NUDI MANČESTERU! Poketino nezadovoljan u Parizu i spreman za klupu ''crvenih đavola''!

Podeli vest

Posle otkaza Ole Gunar Solskjeru, Mančester Junajted krenuo u potragu za novim trenerom

Uprava Mančester Junajteda krenula je u potragu za novim trenerom nakon otkaza Ole Gunar Solskjeru

Svi evropski mediji počeli su da iznose spekulacije ko bi mogao da nasledi Norvežanina. Glavna želja Mančestera je Zinedin Zidan, ali je on odbio ponudu "crvenih" u nadi da će jednog dana postati trener Pari Sen Žermena ili francuske reprezentacije. 

Kako navode strane mediji zamena za Solskjera mogao bi da bude Maurisio Poketino, aktuelni trener PSŽ-a. 

Oni tvrde, da je Poketino spreman da napusti Pari Sen Žermen i vrati se u Premijer ligu nakon što je Solskjer otpušten u nedelju.

Foto: Reuters

Maurisio Poketino

Junajted je za privremenog trenera postavio Majkla Kerika koji bi tu trebao biti do kraja sezone, ali Poketino je navodno spreman da odmah preuzme klupu Mančestera pošto je nezadovoljan u Parizu

Bivši šef Totenhema živi u hotelu dok njegova porodica stanuje u Londonu, takode tvrde da je Argentinac frustriran što vodi svlačionicu sa velikim egoistima poput Lionela Mesija, Nejmara i Kilijana Mbapea.

Poketino se pominjao kao potencijalna zamena za Žoze Murinja kada je ovaj odlazio iz kluba, ali tada nije došlo do saradnje, videćemo da li će ovoga puta biti više uspeha. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JN

pre 2 godine

Ako je u Parizu imao problem sa egoistima u svlačionici onda nek' ne razmišlja o Junajtedu, tamo gospodari Ronaldov ego koji uništava sve što stigne.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija