• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2021

16:34

PODRHTAVA EVROPSKO TLO! Poketino se vraća na OSTRVO, a ZIDAN stiže u PARIZ!

Fudbal

PODRHTAVA EVROPSKO TLO! Poketino se vraća na OSTRVO, a ZIDAN stiže u PARIZ!

Podeli vest

Dojučerašnji trener Real Madrida Zinedin Zidan prvi je izbor Pari Sen Žermena za novog šefa struke, dok će Maurisio Poketino dobiti zeleno svetlo za povratak u Englesku

Kako to obično biva, zima je pravi mesec za "zemljotrese" u fudbalu! Po svemu sudeći bombastičnih transfera neće biti, klubovi su se potrudili da razmenjuju vrhunske trenere, prenosi španska "Marka", a za sve je kriv Ole Gunar Solskjer. 

Norvežanin je dobi otkaz na Old Trafordu posle debakla od Votforda, a prvi kandidat da ga nasledi na klupi Mančester junajteda je Maurisio Poketino. Ipak, problem predstavlja ogroman ugovor koji Argentinca vezuje za Pari Sen Žermen, ali ni Sveci ne bi imali ništa protiv da se rastanu sa bivšim trenerom Totenhema. 

Marka navodi da je plan prvog čoveka Parižana Nasera al Kalifija da pusti Maurisija Poketina, uz određeno obeštećenje budući da je ugovorom vezan do 2023. godine, a da zarađen novac investira u dovođenje Zinedina Zidana. Da "sapunica" bude zanimljivija, Francuz je bio kandidat za klupu Junajteda, ali je odbio selidbu na Ostrvo budući da Crveni đavoli "nemaju jasan plan i viziju". 

Foto: Reuters

Konekcija između Zidana i Pari Sen Žermena je Fondacija Katar invesment, firma sa kojom Francuz ima ugovor o promociji Mundijala u Kataru naredne godine. Naser al Kalaifi je prvi čovek i Parižana i pomenute Fondacije, a poznanstvo sa Zizom samo bi moglo da ubrza posao. 

Pored toga, na Parku Prinčeva se nadaju da bi dolazak Zidana uspeo da "ubedi" Kilijana Mbapea da ostane u Pari Sen Žermenu budući da je Zuzu jedan od njegovih idola iz detinjstva. Marka takođe dodaje da je cilj Zinedina Zidana da se oproba u ulozi selektora Francuske, ali naznaka o odlasku Didiea Dešana nema. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17