• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2021

11:11

RONALDO SPREMAN ZA PENZIJU? Što je igrao, igrao je!

Reuters

Fudbal

RONALDO SPREMAN ZA PENZIJU? Što je igrao, igrao je!

Podeli vest

As Mančester junajteda i kapiten Portugala Kristijano Ronaldo nije uspeo da odvede selekciju Navigatora na Svetsko prvenstvo. Ruku na srce, nisu još sve lađe potonule, ali mnogi fudbalski znalci pre vide Italiju na Mundijalu, nego tim Fernanda Santoša

Novembarski kvalifikacioni ciklus završen je srećno po selekciju Srbije, dok će Portugalci morati da strepe i strahuju pred baraž za odlazak na Svetsko prvenstvo. 

Ronaldo i drugovi ispraćeni su zvižducima nakon poraza od Srbije usred Lisabona, Kristijano je ostao u suzama podsećajući srpske igrače da bi sve bilo drugačije da mu je priznat gol u Beogradu, ali i sam je svestan ne može da vrati vreme!

Rekao je da ako ne pomogne timu da ode u Katar, da će se oprostiti od nacionalnog dresa. Ako se to desi, ostaće mu samo klupski, u kojem više nema zapaženu ulogu na koju je navikao minule skoro dve decenije.

Foto: Tanjug/AP

 

Čovek koji je iz godine u godine pomerao granice fudbala, idol klinaca širom sveta, dostigao je svoj limit. Čak i ako nije, trenutno sve govori u prilog tome.

Sve češće posmatra klupske saigrače sa klupe, bio je nevidljiv portiv Piksijeve mašinerije i iako neopisivo želi da prestigne Mesija po broju osvojenih Zlatnih lopti, čak mu ni najveći optimisti ne daju velike šanse! 

Foto: Reuters

 

Ne treba trošiti reči na fenomenalnog Portugalca, na sve ono što je pružio fudbalu i kakav je uzor mladima. Tih pet velikih priznanja koje je zasluženo osvojio su potvrda njegovog mukotrpnog rada i zalaganja da se vine među zvezde, ali deluje da mu je vreme da polako razmišlja o penziji.

Znamo od kakvog je materijala satkan, da ne odustaje i da će do kraja dati maksimum da što duže bude na nivou na koji smo navikli od njega, ali sve je jasnije da njegov sjaj polako bledi!

I dalje je on gladan golova, još uvek želi da rešava mečeve i obara rekorde, ali 5. februara će napuniti 37 godina. Dolaze mlađi, brži, koji sanjaju da ga nadmaše. Sve mu je teže da zatrese mrežu, ono što je do pre dve-tri sezone bilo nezamislivo, danas je realnost. Kristijano Ronaldo je doživeo da bude neprimetan na meču. Bio je to protiv Čelsija u nedelju, bio je i protiv Srbije u Lisabonu.

Foto: reuters

 

Svako ima pravo na loš dan, ali Kristijanovi traju već neko vreme. Ništa više neće biti isto kada sjajni Portugalac okači kopačke o klin, a taj momenat uveliko primakao...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Naka

pre 2 godine

Srećan sam što se naša reprezentacija plasirala na sp u kataru ali mi ipak smeta što se deo javnosti sa omalovažavanjem odnosi prema Ronaldu jer je on fudbalska veličina. Sam je pobedio Republiku Irsku u Lisabonu kad je dao dva gola u zadnjih pet minuta utakmice.Ipak nije imao sreće jer je Srbija bila bolja u kvalifikacijama. Njegovo vreme sigurno prolazi kao i svakome zbog protoka vremena ali je on ostavio pečat u fudbalu. Napred orlovi!

sledeća vest

Vesti

TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija