• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

02.12.2021

21:01

DOŠAO JE I TAJ DAN! Ceo svet se molio da Danac preživi, a sada PONOVO TRENIRA! Poznato i sa kim!

tanug/ap photo

Fudbal

DOŠAO JE I TAJ DAN! Ceo svet se molio da Danac preživi, a sada PONOVO TRENIRA! Poznato i sa kim!

Podeli vest

Danski fudbaler Kristijan Eriksen, koji nije nastupao od srčanog udara u junu na Evropskom prvenstvu, počeo je sa treninzima, saopštili su danas iz njegove bivše ekipe Odensea

Eriksen (29) još uvek je pod ugovorom sa ekipom Intera iz Milana do 2024. godine, a trenutno trenira na terenima bivšeg tima, za koji je nastupao od 2005. do 2008. godine.

Vezni igrač ima ugradjen defibrilator, a italijanske zdravstvene vlasti zabranjuju igračima nastup ukoliko imaju ugradjen takav uredjaj.

Foto: reuters

 



- Eriksen koristi teren za rehabilitaciju. On ne trenira sa našim timom- rekao je zvaničnik Odensea, agenciji AFP.

Inter je ovog leta saopštio da će Eriksen "pratiti program oporavka, koji su pripremili specijalisti iz Kopenhagena", bez komentarisanja njegove dalje budućnosti u ekipi. Danski fudbaler je srčani udar doživeo na prvoj utakmici Grupe B na Evropskom prvenstvu protiv Finske, 12. juna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija