• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2021

14:37

NEMA MU RAVNOG! MIHAJLOVIĆ OSETIO MOĆ DUŠANA VLAHOVIĆA! Srbin nastavio GOLGETERSKI NIZ i vodio Fiorentinu do novog TRIJUMFA! /VIDEO/

Reuters

Fudbal

NEMA MU RAVNOG! MIHAJLOVIĆ OSETIO MOĆ DUŠANA VLAHOVIĆA! Srbin nastavio GOLGETERSKI NIZ i vodio Fiorentinu do novog TRIJUMFA! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Fiorentine savladali su Bolonju sa 3:2 (1:1) u 16. kolu Serije A

Nastavlja se golgeterski niz Dušana Vlahovića i pravo je pitanje kada će stati!

Srpski napadač vodio je Fiorentinu do nove pobede u Seriji A i uključio je u borbu za Evropu pošto su na "Renato Del Ari" srušili Bolonju Siniše Mihajlovića sa 3:2 (1:1). 

Pričao je Mihajlović u superlativu o Dušanu Vlahoviću, a danas je na svojoj koži mogao da oseti sav raskoš koji poseduje srpski napadač i uveri se zašto se pola Evrope otima za njega! 

Vlahović je ponovo bio najbolji fudbaler Fiorentine, a sjajnu partiju krunisao je golom iz penala u 67. minutu za potvrdi Violinog trijumfa. Prethodno su se u strelce upisali Male i Birađi. 

Uspevala je Bolonja da se vraća sve do Vlahovićevog gola, prvo je Musa Berou u 42. poravnao je 1:1, a potom i Hiki na deset minuta pre kraja smanjio na 3:2. Ipak, domaći nisu imali snage za kompletan preokret i makar bod. 

 

SERIJA A

16. kolo

Nedelja
Bolonja – Fiorentina 2:3 (1:1)
Berou 42, Hiki 83 - Maleh 33, Biragi 52, Vlahović 67p

15.00 Venecija – Verona
15.00 Specija – Sasuolo
18.00 Sampdorija – Lacio
20.45 Juventus – Đenoa

Ponedeljak

18.30 Empoli – Udineze
20.45 Kaljari – Torino

Subota

Milan – Salernitana 2:0 (2:0)
Kesi 5, Salemakers 18

Roma – Inter 0:3 (0:3)
Čalhanolu 15, Džeko 24, Damfris 39

Napoli – Atalanta 2:3 (1:1)
Zjelinski 40, Mertens 47 – Malinovski 7, Demiral 66, Frojler 71

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija