• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2021

12:39

GAZDA SAMPDORIJE ZAVRŠIO U ZATVORU! Uhapšen čovek koji krade Stankovića Zvezdi!

Fudbal

GAZDA SAMPDORIJE ZAVRŠIO U ZATVORU! Uhapšen čovek koji krade Stankovića Zvezdi!

Podeli vest

Mesimo Ferero, presednik Sampdorije, završio je u zavoru

Dok italijanski mediji sele Dejana Stankovića na klupu Samdporije, prvi čovek kluba završio je iza rešetaka.

Kako prenose tamošnji mediji Ferero je uhapšen u okviru istrge za korporativni kriminal. Finansijske malverzacije došle su glave prvom čoveku kluba iz Đenove.

Federero je lažirano bankrotstvo jedne od brojnih firmi. Naime, prvi čovek Sampdorije osnuje firmu, zaduži, pa napravi lažirani bankrot...

Foto: Reuters

Masimo Ferero do guše u problemima

Privođenje nije ni u kakvoj vezi sa poslovanjem Sampdorije, navode Italijani. A, dok je Fefero u zatvoru, još pet osoba je završilo u kućnom pritvoru.

Inače, italijanski sportski novinar Nikolo Šira, specijalizovan za prelazni rok i transfere, objavio je informaciju.  Navodnoje  Stanković već načelno dogovorio sa Sampdorijom, a da Zvezda to nije prihvatila i traži odštetu.

Crvena zvezda je tražila plaćanje penala (klauzule u ugovoru u vidu obeštećenja prim. aut.) kako bi dala zeleno svetlo za odlazak Dejana Stankovića. Ferero ne želi to da plati. Za petak je zakazana utakmica sa Đenobom koja će biti poslednja šansa za Daversu. Ako ponovo izgubi, biće otpušten - napisao je Šira.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 2 godine

Ako Stankovic ima ikakvu ponudu neka ide jer Zvezda ne zavrsava sa njime. Ta licitacja ide ne ide stvara sebi preko svojih novinara alibi ukoliko ne prode u osminufinala kupa Evrope a i svjestan je da vecina zvezdasa nije zadovoljna igrom tima. Tu nema igre vec velika sreca. Ode in doci drugi i cemu sve taj cirkys oko njega.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija