• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2021

11:41

VANDA PONOVO UMEŠALA PRSTE! Ikardi napušta PSŽ! Sledeća stanica Italija?!

Tanjug/AP

Fudbal

VANDA PONOVO UMEŠALA PRSTE! Ikardi napušta PSŽ! Sledeća stanica Italija?!

Podeli vest

Juventus bi ove zime mogao da dobije veliko pojačanje iz redova PSŽ-a

Ofanzivac Pari Sen Žermena, Mauro Ikardi, započeo je pregovore sa Juventusom oko povratka u Italiju narednog meseca! Njegov agent i supruga, Vanda Nara, igra naravno ključnu ulogu kada je reč o potencijalnom transferu.

Foto: Instagram/Vanda Ikardi

 

Kako javljaju francuski mediji, na pomolu je pozajmica, pregovori su u završnoj fazi!

Foto: reuters

 

Nema sumnje da bi Vanda volela da se Ikardi vrati Italiju, gde je ostavio veliki trag dok je igrao za Inter i Sampdoriju! Ipak, sada bi oboje želeli da se on okuša u crno-belom dresu. Juventus je ispod svog nivoa u dosadašnjem delu prvenstva, pa bi mu možda baš Ikardijeva pomoć donela boljitak.

Foto: reuters

 

Podsetimo, iako je Ikardi bio kapiten Intera nije se razišao sa italijanskim velikanom na najbolji način.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija