• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2022

08:45 >> 23:34

TRANSFERI UŽIVO (3 JANUAR)! Ridiger pregovara sa ČETIRI kluba! Murnjo naciljao POJAČANJE za Romu!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (3 JANUAR)! Ridiger pregovara sa ČETIRI kluba! Murnjo naciljao POJAČANJE za Romu!

Podeli vest

Počeo je zimski prelazni rok, koji iz minuta u minut možete da pratite uz Informer.rs

Tokom narednih mesec dana detaljno pratiti i obaveštavati vas o svemu što se dešava na fidbalskoj pijaci.

Nema sumnje, biće veoma zanimljivo. Posebno što će u centru pažnje biti i naši igrači Dušan Vlahović, Luka Jovića, Sergej Milinković Savić, u centru pažnje će biti i Crvena zvezda i Partizan kako i ostali klubovi Superlige...

23:05 - Napadač Juventusa Žorž Kajo na meti je Marselja. Odnosno, Stara dama želi da ponudi Brazilca u zamenu za Arkadijuša Milika, ali francuski tim ne želi da se odrekne Poljaka ove zime. 

Foto: ap photo

22:22 - Švedski i belgijski mediji pišu da je Genk dogovorio kupovinu Aziza Ouatare od Hamarbija za oko 3.000.000 evra. 

21:33 - Vezista Lacija Gonzalo Eskalante će u narednim danima pojačati Alaves, prenose italijanski mediji. 

21:07 -  Andrea Konti  završio je svoju epizodu u Milanu, a Rosoneri će za beka od Empolija dobiti oko milion evra. Nadaju se na San Siru da će ovim transferom smekšati klub iz Toskane i ubediti ga da na leto puste štopera Matiju Vitija. 

20.50 - Barselonin golman Neto želi da ove zime ode sa Nou Kampa i prihvati ponudu Flamenga. U ovoj sezoni je 32-godišnji golman odigrao prve dve ligaške utakmice za klub, za  Barcu je igrao na 19 utakmica od 2019. godine kad je u nju došao iz Valencije.

20.13 - Vest Hem pregovara s Flamengom oko dovođenje Gabriela Barbose, poznatijeg kao Gabigol. Još tri premierligaška kluba su zainteresovana za napadača koji je postigao 104 pogotka u 147 nastupa za Flamengo.  Pre pet godina je stigao u milanski Inter za 30 miliona evra, ali se u Italiji nije snašao i vratio se u Brazil.

19.55 -  Volfzburg je spreman da plati 10.000.000 evra Galatasaraju za Kerema Akturkoglua. Istanbulski klub nije baš oduševljen ponudom. 

19.30 - Andrej Ševčenko je dobio prvo pojačanje kao trener Đenove. Stiže Silvan Hefti a Grifoni su ga platili Jang Bojsu 5.000.000 evra. Švajcarski desni bek je sa Đenovom potpisao ugovor na četiri i po godine.

19:03 - Iranski napadač Sardar Azmun nalazi se na izlaznim vratima Zenita budući da mu ugovor ističe za šest meseci. Golgeter je velika želja brojnih klubova, a na pol poziciji je Atalanta. Ipak, problem predstavlja plata, Boginja nudi 2.000.000 evra, dok Azmun ima ponude od 3.500.000. 

Foto: reuters‚

18:42 - Ridiger je na izlaznim vratima, ali Čelsi uzvraća istom merom. Tijago Silva dobio je novi ugovor na Stamford Bridžu i ostaće u plavom dresu još jednu sezonu. 

 

 

18:23 - Nemački štoper Antonio Ridiger ušao je u poslednjih šest meseci ugovora sa Čelsijem i slobodan je da pregovara sa novim poslodavcem. Skaj prenosi da su se Nemcu javili Real Madrid, Pari Sen Žermen, Bajern i Juventus. 

17:06 - Žoze Murinjo želi da pojača vezni red Rome, a kao idealno rešenje vidi Tangi Ndombelea sa kojim je sarađivao u Totenhemu. Francuz nije u planovima Antonija Kontea, odigrao je svega devet utakmica u Premijer ligi i odlazak u Rim bi bilo idealno rešenje. 

17:02 - Lokalni La Nacione ističe da je Portov Toni Martinez jedna od opcija Fioretine za pojačanje u napadu ove zime. Međutim, sloboda španskog napadača košta 20.000.000 evra.

16:23 - Vezista iz Gane Emanuel Esijam stigao je u Bazel. 18-godišnji kreativac našao se na spisku "Marke" za najtalentovanije igrače sveta, a porede ga sa Polom Pogbom. 

 

 

16:09 - Španski bek Aleks Grimaldo nije bio u planovima Žorža Žezusa, ali budući da je Portugalac otpušten, Grimaldo će u Benfici dobiti novu šansu. 

15.48 - Arsenal i Barselona prate Aleksandera Isaka (22) iz Real Sosijedada. Isak je švedski napadač, a Španci će za njega tražiti preko 50 miliona evra.

15.48 - Juventus je navodno zainteresovan za Maura Ikardija (28) iz PSG-a. Ikardi nije u prvom planu kod Mauricia Poketina, a Juventusu će biti potreban napadač ako Alvaro Morata ode u Barselonu. Juventus bi PSŽ-u platio 5 miliona evra za pozajmicu do kraja sezone i preuzeo Ikardijevu platu od 2.5 miliona evra po sezoni, piše Gazeta delo Sport.

15.30 - Turski mediji danima pišu da je  Aleksandar Pešić iz Karagumruka prva želja Fenerbahčea u zimskom prelaznom roku. Žele prvo Srbina da dovedu na pozajmicu. 

15.00 - Augzburg je potvrdio dolazak američkog čuda od deteta Rikarda Pepija. Augzburg je platio 17.600.000 evra za tinejdžera. 

 

 

14.39 - Čelsi i Andreas Kristensen su bili blizu dogovora pošto mu aktuelni ističe na leto. Dogovorili su se oko uslova a onda je Danac dobio informacije da ga želi Barselona pa nije potpisao ugovor sa "plavcima".

14.21 - Španski golman Serhio Riko je tek treći izbor u Pari Sen Žermenu posle Navasa i Donarume. Želi da napusti klub a karijeru bi mogao da nastavi u  Sent Etjenu.

14.05 -  Benfika nudi novi ugovor srpskom golmanu Miletu Svilaru. Aktuelna saradnja im ističe na leto.

 

Foto: AP PHOTO

 

13.45 - Fudbalski klub Voždovac saopštio je danas da se petorica igrača nalaze na transfer listi, i da su slobodni u potrazi za novim angažmanom. Na transfer listi se nalaze Miloš Stojčev, Filip Avrić, Aleksandar Bogdanović, Nemanja Cvetković i Stefan Jaraković. Direktor kluba Miloš Mirković rekao je da su obavili seriju razgovora sa igračima, pred početak pripremnog perioda, kao i da je formiranje tima jedan od najvažnijih ciljeva.

13.08 - Posle švedskog Jurgordena, još jedan klub želi srpskog napadača Ivana Šaponjića. Španski drugoligaš Saragosa je zainteresovana za igrača  Atletika. Saragosa se trenutno bori za opstanak u španskoj Segundi 

12.45 - Sampdorija pokušava od Juventusa da pozajmi mladog brazilskog napadača Kaja Žorža koji je letos stigao u Torino iz Santosa ali nije imao veliku minutažu.

12.16 - Milan sa Lilom pregovara oko holandskog štopera Svena Botmana ali i oko portugalskog veziste Renata Sančeza. Maldini vidi Portugalca kao zamenu za Franka Kesija koji na kraju sezone skoro sigurno napušta klub kao slobodan igrač.

12.00- Feran Tores je i zvanično predstavljen kao novo pojačanje Barselone. Pitanje je kada će biti registrovan i kada će moći da se stavi na raspolaganje treneru Ćaviju.

 

 

11.30 - Roma želi Florijana Griliča, a sada je aktuelno i ime Tangija Ndombelea iz Totenhema. Murinjo ga je već trenirao u Spursima i nema ništa protiv pozajmice.

11.10 - Na meti Milana je Holanđanin Sven Botman iz Lila. Žele da pozajme Botmana uz pravo otkupa. Lil traži 30.000.000 evra odmah. 

10.45 - Madridski As tvrdi da je "transfer Alvara Morate iz Juventusa u Barselonu 95 odsto završena stvar"!

10.30 - Kilijan Mbape prelazi u Real Madrid. Ospunila mu se želja, igraće u klubu za koji navija i koji već nekoliko godina pokušava da dovede Francuza. Kako je ekskluzivno objavio novinar El Čiringito televizije, Đosep Pedrerol, Real je uspeo da se dogovori sa Mbapeom i uksoro će potpisati ugovor za francuskim fudbalerom.

Foto: reuters

 

10.00 - Čelsijev menadžer Tomas Tuhel razgovaraće sa Romeluom Lukakuom kako bi popričali o njegovoj situaciji. Belgijanac je digao veliku prašinu nedavnim intervjuom u kojem je istakao da nije srećan u Čelsiju i da žali za Interom. Tuhel ga je potom sklonio iz ekipe.

09.55 - Fiorentina je potvrdila dolazak francuskog ofanzivca Žonatana Ikonea iz Lila. Povremeni reprezentativac Francuske plaćen je 15.000.000 evra plus procenti od dalje prodaje, a na dresu će nositi broj 11.

09.13 - Gazeta delo Sport piše da bi Romelu Lukaku mogao iz Čelsija da ode u Totenhem. U Totenhamu je trener Antonio Konte, a Lukaku i on su sjajno surađivali u Interu poslednje dve sezone. Konte je Lukakua doveo u Italiju iz Mančester junajteda i od njega napravio jednog od najboljih napadača. Lukaku je nesrećan u Čelsiju nakon rekordnog transfera od 115 miliona evra.

Foto: Tanjug

 

09.11 -  Barselona je zainteresovana za  Alvaru Moratu, koji je pod ugovorom s Atletiko Madridom, a već drugu sezonu zaredom igra na pozajmicu u Juventusu.

08.56 - Kako ekskluzivno saznaje Germanijak.hr, Osijek je potpisao ugovor sa mladim srpskim napadačem Mihajlom Baićem. On je došao kao sloboan igrač i želja Nenada Bjelice koji u Osijeku pored trenerske, obavlja i ulogu sportskog direktora. 

08.46 - Everton je na pragu potpisivanja već drugog igrača ove zime. Nakon Vitalija Mikolenka za 23.500.000 evra, trebalo bi da stigne Nejtan Paterson iz Rendžersa. Škotski klub je letos odbio dve ponude Karamela za talentovanog defanzivca, da bi sada prihvatio 14.000.000 fiksno i još 5.000.000 kroz bonuse.

08.45 Dobro došli. Pratite uz Informer.rs novi dan na fudbalskoj pijaci. OVDE možete da se podsetiti šta se dešavalo 2. januara!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20