• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

07.01.2022

17:58

ŠOKIRAN SAM, NISAM JE NI PIPNUO, JEDINO JE ISTINA DA SMO SE... Evo šta je Duško Tošić rekao inspektorima!

printscreen

Fudbal

ŠOKIRAN SAM, NISAM JE NI PIPNUO, JEDINO JE ISTINA DA SMO SE... Evo šta je Duško Tošić rekao inspektorima!

Podeli vest

Duško Tošić, kako Kurir ekskluzivno saznaje, na saslušanju u policiji je potvrdio da je danas u porodičnom domu na Dedinju došlo do svađe između njega i supruge, pevačice, ali je izjavio da nisu tačni njeni navodi da je bilo bilo kakvog nasilja

Kako izvor Kurira otkriva, Tošić je inspektorima u Policijskoj stanici Savski venac u kojoj je dao izjavu, rekao da je šokiran zbog toga što je Jelena uopšte tako nešto prijavila policiji.

- Nisam udario suprugu, nisam je ni pipnuo, jedino što se je istina je da se jesmo raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen muž i otac. Najteže mi pada što umesto da sam danas sa decom i da u svojoj kući provodim praznik, u situaciji sam da sedim u policijskoj stanici zbog prijave supruge. Šokiran sam ovim što mi se dešava, ne mogu da shvatim šta me je snašlo - navodno je rekao Duško Tošić, kom je policija izrekla meru zabrane prilaska supruzi u narednih 48 sati.

Saslušanju su prisustvovali i njegovi advokati Nebojša Perović i Nikola Premović. Perović je potvrdio za Kurir da je Duško Tošić negirao da je bio nasilan prema supruzi.

- Moj klijent negira izvršenje bilo kakvog nasilja. Policija je postupila po prijavi njegove supruge - rekao je Perović kratko za Kurir.

Podsetimo, drama ispred vile na Dedinju počela je jutros kada je policija došla u njihovu kuću po pozivu pevačice. Navodno, ona je odbila da ode na lekarski pregled ali i da dođe u stanicu i da izjavu.

Njen suprug, saslušan je u svojstvu građanina, a tek pošto Prvom osnovnom tužilaštvu bude dostavljen izveštaj policije i nadležnih službi ono će odlučiti o daljem postupanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dusko balboa

pre 2 godine

Jedino sto sam cuo pozitivno od ovog lika za sve ove godine ako je istina naravno, mada hmmm opet je to malo pic...ki, rodjace odvali to muski kako treba krose aperkat da obraz i beton budu jedno ili nemoj da se brukas visocija i krupnija je od tebe pa mogu ljudi posumnjat u tvoju muskost... Licno predlazem da prvo krusku udaris da budes siguran da ces je oboriti da bude mala od betona ???

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija