• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2022

10:05 >> 00:09

TRANSFERI UŽIVO (23. JANUAR)! Čeka se Vlahović! Još jedan SRPSKI napadač menja sredinu!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (23. JANUAR)! Čeka se Vlahović! Još jedan SRPSKI napadač menja sredinu!

Podeli vest

Uz Informer.rs pratite uživo dešavanja sa zimske fudbalske pijace

Zimski prelazni rok ulazi u završnu fazu, a uz portal Informer.rs uživo će te moći da pratiti dešvanja sa fudbalske pijace. Poslednjih dana bilo je izuzetno  zanimljivo, ali se još uvek čeka prava detonacija. Sve vesti evropske javnosti uprte su u transfer Dušana Vlahovića koji će, po svemu sudeći, do kraja januara napustiti Fiorentinu!

23:41 - Atletiko Madrid postigao je dogovor sa agentima brazilskog levog beka Reinilda i sada se čeka još samo pristanak Lila

23;18 - Liverpul motri na Fulamovog Fabija Karvalja...

23:01 - Iz Fenerbahčea bi u Hal trebalo da stigne 20-godišnji napadač Alahjar Sajadmaneš.

22:16- Potvrdio je  turski novinar Jagiz Sabunčuoglu da je Hal  postigao dogovor sa Karagumrukom oko obeštećenja i srpski napadač Aleksandar Pešić stići će na Ostrvo naredne nedelje.

Foto: Starsportphoto©

 

21:22 - Čelni ljud Totenhema su se vratili u Milan kako bi pregovarali o mogućnosti da dovede Franka Kesija.

20:03- Francuski novinar Ignasio Ženuardi tvrdi da je Teo Ernandez spreman da potpiše novi ugovor sa Milanom

19:22 - Engleski mediji tvrde da je Liverpul bacio oko na 16-godišnjeg bočnog igrača Seltika Bena Douka.

18:41 - Američki desni bek Brajan Rejnolds je napustio Romu i preselio se u belgijski Kortrajk na pozajmicu do kraja sezone. 

 

 

18:02 - Anderleht je ponudio 2.000.000 evra za francuskog napadača Gabrijela Šarpentjea koji trenutno igra na pozajmici iz Đenove u Frozinoneu. 

17:18 - Predsednik Bajerna demantovao je glasine Marke da Bavarci žele Frenkija de Jonga...

- Imamo vrlo, vrlo jak tim, i ne vidim razlog zbog kojeg bismo bilo šta radili ove zime...

16:52 - Kristijan Eriksen definitivno ide u Brentofrd. Ostalo je još samo da prođe lekarske preglede i da potpiše ugovor na šest meseci sa engleskim premijerligašem.

Foto: reuters

 

16:16 - Sportski direktor Leverkuzena Simon Rolfes prokomentarisao je situaciju oko Patrika Šika.

- Mnogo je spekulacija - kao i Florijan Virc, ni Patrik Šik nema otkupnu klauzulu, i zbog toga stvari imamo u svojim rukama. Ima dugoročan ugovor sa nama i ne razmišlja o napuštanju kluba. Drugi mogu da igraju domine, mi igramo fudbal- rekao je Rolfes.

15:41 - Nikolas Taljafiko vrši pritisak na upravu Ajaksu da ga pusti na pozajmicu u Barselonu, ipak Kopljanici pristaju samo na prodaju Argentinca!

14:38 - Aston Vila je krenula u pregovore sa Juventusom oko veziste Rodriga Bentankura. Klub iz Birmingema prvo je želeo Ivu Bisumu, ali je Brajton odbio ponudu tešku 30.000.000 evra, te se Džerard okrenuo drugom rešenju. 

14:16 - Armin Junes novo je pojačanje Vladana Milojevića i Al Etifaka!

13:51 - Oglasio se direktor Fiorentine, opširnije o Dušanu Vlahoviću - OVDE!

13:26 - Prema pisanju Marke Bejrn iz Minhena želi da u svoje redove dovede Frenkija de Jonga iz Barselone. Bavarci su voljni da već u januaru otkupe Holanđanina, ali ukoliko do toga ne dođe, spremni će dočekati leto .

12:45 - Napoli je izuzetno raspoložen da u svoje redove dovede Naitana Nandeza i Nikolasa Taljavika. Ipak, posao kvari pretrpan igrački kadar, a ukoliko Napulj napuste Fauzi Gulam i Dijego Deme, Napolitanci će krenuti po fudbalere Kaljarija i Ajaksa. 

12:14 - Sevilja sprema poslednji napad na Antonija Marsijala. Španci su voljni da preuzmu pola plate francuskog fudbalera, dakle 2.000.0000 evra. 

11:52 - Španski fudbaler Brajan Hil nije se snašao u Totenhemu. Pevci su spremni da ga puste posle samo šest meseci, a zainteresovani su Valensija, Real Sosijedad i Nica. Ipak, činise da vode Slepi miševi sa Mestalje. 

11:24 - Fudbaler Milana Mateo Gabija produžiće ugovor sa klubom, preneli su danas italijanski mediji. Kako je preneo Kalčomerkato, uprava Milana postigla je dogovor sa menadžerom 22-godišnjeg defanzivca, koji bi na San Siru trebalo da ostane do 2026. godine.

10:51 - Crvena zvezda dobila je ponudu od 1.000.000 evra za Milana Pavkova iz Kanzas Sitija! 

:

Foto: Starsportphoto

10:10 - Đorđe Despotović precrtan je u Rubinu, opširnije o njegovom statusu možete videti - OVDE

10:05 - Dobro došli na lajv blog posvećen zimskom prelaznom roku! OVDE možete videti šta se dešavalo tokom jučerašnjeg dana!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija