• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2022

15:04

TAJKUN ŠOLAK OTIŠAO KORAK DALJE! Sada kupuje ŠIPTARA!

Informer/Wikipedia

Fudbal

TAJKUN ŠOLAK OTIŠAO KORAK DALJE! Sada kupuje ŠIPTARA!

Podeli vest

Tajkun i vlasnik Junajted medije Dragan Šolak, nedavno je postao većinski vlasnik Sautemptona, a sada želi da dovede Albanca u redove engleskog kluba

Dok ukupni dugovi Junajted grupa iznose astronomskih 4,4 milijarde evra, a akumulirani gubici najmanje 630 miliona evra, pri čemu se i jedno i drugo stalno uvećava, Dragan Šolak spiskao pare na Sautempton...

Da nije tužno, bilo bi smešno. Tajkunski mediji se naslađuju  mukom srpskog naroda, a nakon  120 miliona evra koje je Dragan Šolak uložio u kupovinu Sautemptona, sada je još jednom neprijatno iznenadio! Šolak planira da potroši 30 miliona za albanskog fudbalera Armanda Broju! 

Medijski tajkun Dragan Šolak, koji je inače najbliži saradnik samoproklamovanog lidera opozicije Dragana Đilasa, još jednom namerava da pokaže koliki je izdajnik. Od toliko dobrih igrača, on se odlučio ni više ni manje za Albanca!

 

 

Šolak, koji je postao većinski vlasnik premijerligaša Sautemptona, sada namerava da iskešira 30 miliona evra za albanskog napadača Armanda Broju.

Albanski centarfor igra u Sautemptonu na pozajmici iz Čelsija, a kako je u dosadašnjem delu sezone postigao sedam golova, čelnici kluba su zadovoljni i žele da ga otkupe.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija