• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2022

18:03

MITROVIĆ BEZ MUNICIJE! Siti posle preokreta u osmini finala FA kupa (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

MITROVIĆ BEZ MUNICIJE! Siti posle preokreta u osmini finala FA kupa (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Mančester sitija plasirali su se u osminu finala FA kupa, pošto su posle preokreta pobedili Fulam na svom terenu

"Građani" su na "Etihadu" slavili rezultatom 4:1.

Utakmica je kao iz snova počela za goste iz Londona, pošto je Fabio Karvaljo u četvrtom minutu doveo "kotidžerse" u vođstvo.

Međutim, samo dva minuta kasnije je rezultat poravnao Ilkaj Gundogan, a Džon Stouns je već u 13. doveo Siti u vođstvo.

Sve dileme oko pitanja pobednika je rešio Rijad Marez golovima u 53. i 57. minutu utakmice.

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović je do 75. minuta predvodio navalu Fulama, ali je tada zamenjen.

U istom terminu su plasman u narednu fazu obezbedili još Kristal Palas (2:0 protiv Hartlpula), Everton (4:1 protiv Brentforda), Hadersfil (1:0 protiv Barnslija), Piterboro (2:0 protiv KPR-a), Stouk (2:0 protiv Vigana), Norič (0:1 protiv Vulverhemptona) i Sautempton (2:1 protiv Koventrija posle produžetaka).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija