• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2022

19:50

PARTIZAN OVO MORA DA ISKORISTI! Sparta pokazala SLABOSTI! Rival crno-belih doživeo neprijatno IZNENAĐENJE!

Reuters

Fudbal

PARTIZAN OVO MORA DA ISKORISTI! Sparta pokazala SLABOSTI! Rival crno-belih doživeo neprijatno IZNENAĐENJE!

Podeli vest

Tim iz Praga prekinuo sjajnu seriju od četiri pobede u češkom prvenstvu

Fudbaleri Sparte doživeli su neprijatno iznenađenje na startu prolećne sezone u češkom prvenstvu. Tim iz Praga remizirao je bez golova na gostovanju Češkim Buđevicama, čime su propustili veliku priliku da se još više umešaju u borbu za titulu.

U prilog protivniku Partizana u šesnaestini finala Lige konferencija išao je rezultat njihovog najvećeg rivala i lidera šampionata Slavije, koja doživela šokantan poraz kod kuće od poslednjeplasirane Karvine 0:1.

Inače, Sparta je do ovog meča imala četiri pobede u nizu, jer je prethodno savladala Liberec i Karvinu (sa po 2:1), Bohemijans 5:1 i Hradec Kralove sa 1:0.

Sa druge strane, Partizan je pobedom završio pripreme u Antaliji, pobedivši Dinamo iz Batumija u generalnoj proveri i sa mnogo više optimizma čeka nastavak Superlige u kojoj brani tron, ali i duel sa češkim velikanom koji je na programu 17. februara u Pragu.

Za Spartu su u ovom meču igrali: Holec - Polidar, Celustka, Panak, Vajsner - Saček (65. Pavelka), Krejči - Harašlin (90. Patrak), Dockal (75. Karabec), Pešek (75. Minčev) - Hložek.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija