• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2022

17:12

STANOJEVIĆ ZADOVOLJAN! Ovo nam je kvalifikaciona utakmica!

Starsportphoto

Partizan

STANOJEVIĆ ZADOVOLJAN! Ovo nam je kvalifikaciona utakmica!

Podeli vest

Trener crno-belih sumirao utiske sa priprema u Turskoj

Partizan je pobedom završio tronedeljni boravak u Beleku, savladavši u generalnoj proveri gruzijski Dinamo sa 3:1.

Trener lidera Superlige Aleksandar Stanojević imao je samo reči hvale za svoje izabranike, koji su pokazali visok karakater i u trenucima kada su jurili rezultatski minus.

- Kontrolisali smo utakmicu, nastavili da igramo, stvaramo šanse i posle primljenog gola. Falilo nam je odlučnosti do postignutog gola - rekao je Stanojević posle meča za TV Arena sport.

U prvom poluvremenu strateg Parnog valjka poslao je na teren sastav, koji bi trebalo da se suprostavi Radničkom iz Niša, na prolećnoj premijeri.

- Imamo i Kvinsija, takođe i Lazara Markovića koji nisu igrali, ima još igrača u konkurenciji. Ovo je jedna dobra kvalifikaciona utakmica za Ligu konferencija, golove su postigli mladi igrači, Nathove su asistencije - dodao je kormilar kluba iz Humske.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Stanojević

Šef struke Partizana je podvukao crtu na učinjeno u prethodnom periodu, tokom priprema u Antaliji.

- Zadovoljan sam urađenim, imali smo dobre protivnike. Svaka utakmica nam je nešto drugo dobro donosila, tako da sam jako zadovoljan - istakao je Aleksandar Stanojević nakon pobede nad Dinamom iz Batumija.

Podsetimo, u prethodne četiri provere, Partizan je savladao makedonski Tikveš (2:1) i gruzijski Dinamo (3:1), dok su porazi usledili od turskog Bašakšehira (0:1) i moskovskog Dinama (1:2).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija