• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2022

14:27

SPREMAN ZA MUNDIJAL! Procurio izgled novog grba! On će krasiti dres "orlova" u Kataru (FOTO)

Starsportphoto

Fudbal

SPREMAN ZA MUNDIJAL! Procurio izgled novog grba! On će krasiti dres "orlova" u Kataru (FOTO)

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije je među prvim selekcijama obezbedila plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru, a tamo će na dresovima "orlovi" imati novi izgled grba

Specijalizovani sajt "Footy Headlines", koji se bavi opremom klubova i reprezentacija tradicionalno pre njih objavljuje neke detalje, što je sada slučaj sa opremom Srbije za Mundijal.

Umesto grba sa četiri slova 's' i fudbalskom loptom u sredini, koji je do sada krasio dres reprezentacije Srbije, na grudima izabranika Dragana Stojkovića Piksija biće dvoglavi beli orao sa ćiriličnim natpisom "Srbija".

 

Stari grb će ostati kao prepoznatljiv znak Fudbalskog saveza Srbije, dok će se novi koristiti na dresovima reprezentacije i opremi.

Dresovi "orlova" za Mundijal biće otkriveni u maju, šest meseci pre turnira u Kataru.

Žreb za Svetsko prvenstvo zakazan je za 1. april, kada će Srbija saznati imena protivnika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nebojsa

pre 2 godine

Dobro su se setili da na Srpskom napisu SRBIJA

Čiča Avalski

pre 1 godinu

TAKO JE - DA SVE BUDE NOVO !!! Novi dresovi, novi grb, ... novi nacionalni stadion - BACAJ BISERE PRED SVINJE !!! Samo da kurve (selektor i igrači) ostanu isti !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17