• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2022

21:55

KRV NIJE VODA! Kristijano JUNIOR uzeo tatin broj u Mančesteru, A GEORGINA SE RAZNEŽILA i uputila EMOTIVNU poruku!  (FOTO)

Fudbal

KRV NIJE VODA! Kristijano JUNIOR uzeo tatin broj u Mančesteru, A GEORGINA SE RAZNEŽILA i uputila EMOTIVNU poruku! (FOTO)

Podeli vest

Kristijano Ronaldo se kroz karijeru "stopio" sa brojem sedam, a njegovim putem krenuo je i njegov naslednik Kristijano Ronaldo Junior

Najstariji sin portugalske zvezde i jednog od najboljih fudbalera svih vremena, potpisao je ugovor sa Mančester junajtedom i uzeo omiljeni broj svog slavnog oca - sedam.

Kristijano Ronaldo junior ima 11 godina i predstavljen je javnosti, a sliku sa promocije objavila je supruga starijeg Ronalda, Georgina Rodriges, koja je bila i te kako ponosna!

 

 

- Zajedno ostvarujemo naše snove. Voli vas mama- napisala je Georgina uz priložene fotografije.

Kristijano Ronaldo i Georgina trenutno čekaju blizance, a imaju još jednu ćerku, ali i sina!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija