• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2022

22:29

BOMBA POD BAGDALOM! Superligaš doveo POJAČANJE iz Turske!

FK Napredak

Fudbal

BOMBA POD BAGDALOM! Superligaš doveo POJAČANJE iz Turske!

Podeli vest

Alen Melunović nastavlja karijeru u Napretku

Napredak je u finišu prelaznog roka doveo najzvučnije pojačanje!

Novi član superligaša iz Kruševca postao je Alen Melunović, koji je među Čarapane stigao iz turskog Samsuna.

Iskusni napadač iz Prijepolja, koji se vratio pod Bagdalu, u prethodnoj sezoni dao je 14 golova na 23 meča i bio među najzaslužnijim fudbalerima što je Samsun sačuvao status.

Tim povodom čelnici Napretka su napravili zanimljiv video klip na društvenim mrežama, pod nazivom "Poziv koji se ne odbija", dok Melunović nije krio oduševljenje zbog povratka u Kruševac.

 

 

- Drago mi je, i više od toga, što sam ponovo u Napretku. Željan sam fudbala i golova, jer iza mene je period oporavka posle jedne manje hiruške intervencije, koju sam imao pre tri meseca. Neugodna povreda leđa sada je prošlost, u treningu sam i spreman da se uključim u normalan proces rada. Radujem se nastavku šampionata i novoj, verujem, uspešnoj saradnji. Daću sve od sebe da opravdam ukazano poverenje i golovima doprinesem novim pobedama i ispunjenju ambicija - rekao je Alen Melunović na promociji i tom prilikom zadužio dres sa brojem 90.

Podsetimo, Kruševljani su do sada angažovali: Nemanju Mladenovića, Nemanju Kojčića, Josipa Projića, Vladimira Savića i Miloša Džugurdića, dok su klub napustili: Mitar Ćuković, Stefan Dabić, Mihajlo Mitić, Aleksa Jordanov, Marko Mrkić i golman Rastko Šuljagić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija