• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2022

23:02

Mitrović i Maksimović umalo do SENZACIJE! Posle Reala  i ATLETIKO muku mučio sa Srbima! TRI PENALA I SEDAM GOLOVA U MADRIDU!

Tanjug

Fudbal

Mitrović i Maksimović umalo do SENZACIJE! Posle Reala i ATLETIKO muku mučio sa Srbima! TRI PENALA I SEDAM GOLOVA U MADRIDU!

Podeli vest

U okviru 24. kola španske La lige viđen je pravi spektakl u režiji Atletiko Madrida i Hetafea

Tri penala, sedam žutih kartona i šest golova samo u prvom poluvremenu! Meč je završen 4:3 u korsit Atletika, ali posle mnoštvo preokreta i uzbuđenja! 

Nestvaran meč viđen je u gradskom derbiju između Atletiko Madrida i Hetafea, za koji su od prvog minuta igrali srpski reprezentativci Stefan Mitrović i Nemanja Maksimović!

Krenulo je katastrofalno po goste, koji su već u 27. minutu gubili 2:0! Prvo je Suarez u 9. minutu bio neprecizan sa bele tačke, da bi u 20. Korea doveo Atletiko u vođstvo! Trenutno najbolju odbranu španske lige, na čelu sa Stefanom Mitrovićem uspeo je da iznenadi Kunja u 27. minutu susreta pogotkom u donji levi ugao, a onda spektakl!

Majoral je smanjio vođstvo domaćina u 31. minutu i ponovo doneo rezultatsku neizvesnost! Samo šest minuta kasnije, dosuđen je jedanaesterac za goste, a sa bele tačke je bio precizan Unal! Isti igrač je u 42. minutu doneo totalni preokret i Hetafe je poreokrenuo na 2:3!

Šesti pogodak na meču delo je ponovo Koree u 45+4 minutu meča! 

Foto: Tanjug

Mitrović je jedan od najboljih defanzivaca u La ligi ove sezone

Treba istaći da je ekipa Hetafea do ovog meča u poslednjih 14 utakmica primila samo šest ili sedam golova...

Nema šta se nije desilo na ovom meču, pa je tako favorit u 58. minutu ostao sa igračem manje nakon kriminalnog starta brazilskog defanzivca Felipea! Hetafe je od tog momenta mogao malo da predahne i skupi snagu za nastavak...

Sjajni Nemanja Maksimović je mogao u 74. minutu da se proslavi, ali nije pogledala sreća pulena Kika Sančesa i Draga Stojkovića!

Foto: Tanjug

 

Mata je ušao u 76. minutu umesto Mitrovića, jer je trener Hetafea želeo da promeni sistem i napadne sva tri boda! To mu se obilo o glavu, jer je Ermoso evrogolom doveo Atletiko u prednost u 89. minutu! 

Nestvarno je bio blizu Maksimović u 91. minutu, ali lopta je prohujala pored stative!

LaLiga, 24. kolo:

Subota:
Kadis –Selta 0:0
Viljareal – Real Madrid 0:0
Rajo Valjekano – Osasuna 0:3
Atletiko – Hetafe 4:3

Nedelja:
14:00 Alaves – Valensija
16:15 Levante – Betis
18:30 Real Sosijedad – Granada
21:00 Espanjol – Barselona

Ponedeljak:
21:00 Maljorka – Atletik Bilbao

Petak:
Sevilja – Elče 2:0 (0:0)
Gomes 70, Mir 76

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Strašno je to što pripadnica tajne službe nije umela da vrati pištolj u futrolu! Nemoguće je da Ukrajinci izvrše atentat na Putina! (VIDEO)
Live TV

Strašno je to što pripadnica tajne službe nije umela da vrati pištolj u futrolu! Nemoguće je da Ukrajinci izvrše atentat na Putina! (VIDEO)

Kandidat za predsednika Amerike Donald Tramp nedavno je bio meta atentata koji je, pukom srećom, preživeo bez težih povreda. Da li je moguće da sličan napad zadesi i ruskog predsednika Vladimira Putina? Odgovor na ovo pitanje davala je Marina Galogaža, predsednica Udruženja sunarodnika Rusije, tokom gostovanja u "Info jutru" televizije Informer.

17.07.2024

10:02

Tramp je uspeo da ujedini Republikansku stranku! Američki političari stavljaju interese partije i države ispred ličnih animoziteta! (VIDEO)
Live TV

Tramp je uspeo da ujedini Republikansku stranku! Američki političari stavljaju interese partije i države ispred ličnih animoziteta! (VIDEO)

Donald Tramp je za svog zamenika izabrao senatora iz Ohaja Džej Di Vensa. Ovakav izbor američkog kandidata za predsednika smatra se neočekivanim, kontroverznim, s obzirom na to da je Vens (39) nekad bio oštar Trampov kritičar. Međutim, u poslednje vreme poznat je kao mlada zvezda Republikanske partije i jedan od najvernijih saveznika bivšeg predsednika. Zašto je došlo do ovakve odluke Trampa i ko je zapravo Vens komentarisao je predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva Vladimir Marinković za Informer u "Info jutru".

17.07.2024

09:28

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija