• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2022

20:06

HAOS OKO MBAPEA! Sve dalji od Reala, sve bliži LIVERPULU! PSŽ mu sada nudi BOGATSTVO - DUPLO VEĆA PLATA ČEKA FRANCUZA!

Tanjug/AP

Fudbal

HAOS OKO MBAPEA! Sve dalji od Reala, sve bliži LIVERPULU! PSŽ mu sada nudi BOGATSTVO - DUPLO VEĆA PLATA ČEKA FRANCUZA!

Podeli vest

Napadač Pari Sen Žermena Kilijan Mbape ipak bi na leto mogao u Englesku, umesto u Španiju

Katalonski dnevni list Sport prenosi da je Francuz promenio stav i umesto za Real, sada želi da potpiše za Liverpul. Mbape je pre dva dana postigao pobedonosni gol u nadoknadi vremena u prvom meču osmine finala Lige šampiona sa Realom (1:0).

Foto: Tanjug/AP

 

Isti list navodi da je bio veoma razočaran igrom kraljevskog kluba protiv "svetaca". Poznato je da menadžer Liverpula Jirgen Klop od ranije pokušava da ubedi Mbapea da se priključi "redsima". Ta opcija nije nemoguća, jer reprezentativac Francuske smatra da bi sa Liverpulom imao šansu da osvoji trofej u Ligi šampiona.Lider Lige 1 mu je spremio kako se konstatuje, "neodoljivu ponudu", a dodaje se i da Mbape nije postigao nikakav dogovor sa Realom.

Foto: Tanjug/AP

 

On je i sam posle meča na "Parku prinčeva" rekao da nije doneo odluku o tome gde će nastaviti karijeru.

Ako je verovati britanskom Independentu, za nijansu su bolje pozicionirani da ubede francusku zvezdu da ostane u klubu. Naime, napadač koji je sjajnim golom u sudijskoj nadoknadi rešio prvi meč protiv Kraljevskog kluba, razmatra punudu Pari Sen Žermena od oko 50.000.000 evra bruto. I to fiksno, odnosno bez bonusa!

Foto: Tanjug/AP

 

Bio bi to praktično skok za više nego duplo, jer Mbpae u Parizu trenutno "bije" oko 25.000.000 evra i to sa bonusima! Prema navodima britanskog medija, velikan sa Parka prinčeva je spremio Mbapeu između 500.000 i 1.000.000 funti nedeljno, s naglaskom da je ponuda bliža većoj sumi. To znači najmanje nešto preko 750.000 funti sedmično, što je blizu 50.000.000 evra. Pojedini mediji čak računaju da će PSŽ fiksno isplaćivati preko 62.000.000 godišnje reprezentativcu Trikolora. Toliko trenutno ne zarađuje ni jedan fudbaler na planeti. Dok je igrao za Juventus, Kristijano Ronaldo je primera radi imao oko 70.000.000 evra bruto


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17