• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2022

22:55

SERGEJ UDARIO NA MARKA! Porto slavio protiv Lacija, Sevilja se igrala sa Dinamom! RAKITIĆ DAO GOL, PA SE IZVINJAVAO!

Tanjug

Fudbal

SERGEJ UDARIO NA MARKA! Porto slavio protiv Lacija, Sevilja se igrala sa Dinamom! RAKITIĆ DAO GOL, PA SE IZVINJAVAO!

Podeli vest

Odigrane su i utakmice šesnaestine finala Lige Evrope koje su počele u 21:00

Snage su odmerili Atalanta i Olimpijakos, Porto je ugostio Lacio, dok je RB Lajpcig bio domaćin Real Sosijedada! Atalanta je napravila preokret protiv Olimpijakosa danas, pa ima prednost pred revanš u Pireju. Igrao se 16. minut kada se Tikinjo Soareš nameštao na udarac, šutirao je sa nekih 20 metara i pogodio za 0:1.

U 61. minutu posle kornera koji je izveo Kopmajnersnajviši u skoku je bio Đimsiti koji pogađa glavom za izjednačenje, a isti igrač samo dva minuta kasnije donosi pobedu Atalanti. 

Foto: Tanjug

 

Sevilja je dočekala Dinamo iz Zagreba i olako izašla na kraj sa Hrvatima! 

Foto: Tanjug

 

Italijanski tim je bio bolji od grčkog, pa je tako Olimpijakos poražen 2:1, a identičnim rezultatom je slavio i Porto u Portugaliji protiv Lacija! 

RB Lajpcig je remizirao sa Real Sosijedadom 2:2, Le Normand je doveo goste u prednost u 8. minutu, da bi Nkunku izjednačio u 30. minutu meča. Gostima je 1:2 doneo Ojarzabal iz penala u 64. minutu utakmice, da bi konačnih 2:2 postavio Forsberg takođe iz penala. 

Sevilja je lako izašla na kraj sa najboljim klubom Hrvatske i bilo je 3:1! Ivan Rakitić bio je strelac vodećeg pogotka na meču svoje Sevilje sa zagrebačkim Dinamom u 1/16 finala Lige Evrope. 

On je realizovao najstrožu kaznu, a potom se izvinio navijačima "modrih" što je pogodio. On je prvotimce ovog kluba posetio uoči meča! Ekipa Đulena Lopetegija je slavila, gosti uspeli nekako da izjednače rezultat i to preko Mislava Oršića u 41. minutu.  Okampos je u 44. je doveo domaćina u prednost, da bi Marsijal na asistenciju Papua Gomeza pogodio za konačnih, ispostaviće se, 3:1. Francuz je bio strelac u 1. minutu nadoknade prvog poluvremena. 

Gudelj danas na terenu od 50. minuta, na drugoj strani Komnen Andrić je bio rezerva. Dmitrović u Sevilji takođe bez minuta danas. 

Porto je pobedio Lacio 2:1, Zakanji je doveo goste u prednost u 23. minutu, a onda Martinez na asistenciju Žoaa Marija postiže gol za izjednačenje u 37. minutu meča. Konačnih 2:1 postavlja isti igrač, Toni Martinez, u 49. minutu utakmice.  Marko Grujić je odigrao prvo poluvreme za Porto, na drugoj strani Sergej svih 90 minuta na terenu. 

LE, 1/16 finala:
Barselona – Napoli 1:1 (0:1)
Tores 58p – Zjelinski 29
Dortmund – Rendžers 2:4 (0:2)
Belindžem 51, Gereiro 82 – Tavernije 38p, Morelos 41, 54, Lundstram 49
Šerif – Braga 2:0 (1:0)
Til 43p, Traore 83
Zenit – Betis 2:3 (2:3)
Dzjuba 25, Malkom 28 – Rodriges 8, Vilijan Žoze 18, Gvardado 41
Atalanta – Olimpijakos 2:1 (0:1)
Đimšiti 61, 63 – Soareš 16
Porto – Lacio 2:1 (1:1)
Martines 37, 49 – Zakanji 23
Lajpcig – Sosijedad 2:2 (1:1)
Nkunku 30, Forsberg 82p – Le Normand 8, Ojarsabal 64p
Sevilja – Dinamo 3:1 (3:1)
Rakitić 13p, Okampos 44, Marsijal 45+1 – Oršić 41

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija